swag #swag Instagram Hashtag

❤️I LOVE PINKLADY❤️
.
Hari2 ada je yang order Pinklady. Yang share testimoni pun berlambak. Yang repeat order? Tu haa berdesup dok wasap biar belum habis sebotol pun lagi.
.
Sebab apa? Sebab mereka yakin dan puas hati. Yelah sapa tak seronok produk yang dicuba berkesan dengan cepat malah kesannya padu dan wowww lebih daripada yang mereka bayangkan. .
.
Uolls jangan ragu2 PINKLADY BODY PERFECTION memang dijamin 500% berkesan. Nak tau power ke idok meh try sendiri. Jangan nanti dah terbonjol sana sini, dah montok gebu gebas uolls salahkan ai pulak😆.
.
JOm try PINKLADY. New packaging ni lebih padu lebih power!
.
Psttt ai baik hati hari ni nak bagi 10 ORANG special extra freegift. Nak tau ape? Jeng..jeng..jengggg wasap ai 0183131656 cepattt! #lambattinggai
.
DROPSHIP WANTED‼️.
DROPSHIP WANTED‼️.
.

#pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady 
#pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow

❤️I LOVE PINKLADY❤️ . Hari2 ada je yang order Pinklady. Yang share testimoni pun berlambak. Yang repeat order? Tu haa berdesup dok wasap biar belum habis sebotol pun lagi. . Sebab apa? Sebab mereka yakin dan puas hati. Yelah sapa tak seronok produk yang dicuba berkesan dengan cepat malah kesannya padu dan wowww lebih daripada yang mereka bayangkan. . . Uolls jangan ragu2 PINKLADY BODY PERFECTION memang dijamin 500% berkesan. Nak tau power ke idok meh try sendiri. Jangan nanti dah terbonjol sana sini, dah montok gebu gebas uolls salahkan ai pulak😆. . JOm try PINKLADY. New packaging ni lebih padu lebih power! . Psttt ai baik hati hari ni nak bagi 10 ORANG special extra freegift. Nak tau ape? Jeng..jeng..jengggg wasap ai 0183131656 cepattt! #lambattinggai . DROPSHIP WANTED‼️. DROPSHIP WANTED‼️. . #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow

0 likes - 0 comments
READY STOCK FASHION TERMURAH & TERUPDATE. DISC IDR 5.000/PCS MINIMAL PEMBELIAN 3 PCS/LEBIH BERLAKU KELIPATAN (BOLEH CAMPUR MODEL LAIN)
______________________________________________

CODE : R115
PRICE : 98.000
RESELLER : 93.000 (MINIMAL ORDER 3 PCS BOLEH CAMPUR MODEL LAIN)
.
👇Format Order👇
Nama : 
No HP : 
Alamat : 
Kode Barang (warna) :

ORDER📩
WA : 087878679377 (FAST)
LINE : @fvg3692z (pakai @)
Atau klik link👇
http://line.me/ti/p/%40fvg3962z
.
.
.
.
.
#lifestyle #fashion #daily #jualbajubkk #bajubangkokmurah #celanamurah #jumpsuitmurah #kaosmurah #dressmurah #jualbajujakarta #igers #instagold #instalike #instadaily #style #swag #ootd #likeme #followme #jojeshop #onlineshoptermurah #trusted #bajudiskon #bajukantor #kemejamurah #pajamasmurah #jualbajumurah

READY STOCK FASHION TERMURAH & TERUPDATE. DISC IDR 5.000/PCS MINIMAL PEMBELIAN 3 PCS/LEBIH BERLAKU KELIPATAN (BOLEH CAMPUR MODEL LAIN) ______________________________________________ CODE : R115 PRICE : 98.000 RESELLER : 93.000 (MINIMAL ORDER 3 PCS BOLEH CAMPUR MODEL LAIN) . 👇Format Order👇 Nama : No HP : Alamat : Kode Barang (warna) : ORDER📩 WA : 087878679377 (FAST) LINE : @fvg3692z (pakai @) Atau klik link👇 http://line.me/ti/p/%40fvg3962z . . . . . #lifestyle #fashion #daily #jualbajubkk #bajubangkokmurah #celanamurah #jumpsuitmurah #kaosmurah #dressmurah #jualbajujakarta #igers #instagold #instalike #instadaily #style #swag #ootd #likeme #followme #jojeshop #onlineshoptermurah #trusted #bajudiskon #bajukantor #kemejamurah #pajamasmurah #jualbajumurah

2 likes - 2 comments
⠀

⠀ "Fashion is very important. It is life-enhancing and, like everything that gives pleasure, it is worth doing well.” —Vivienne Westwood⠀ 👗⠀ 👡⠀ 🧥⠀ 💼⠀ 👜⠀ 👛⠀ 👒⠀ 🧢⠀ 👝⠀ 👞⠀ 🧤⠀ 👓⠀ 🎒⠀ 👑 ⠀ #lolasoutfits #fashion #style #stylish #cute #photooftheday #nails #hair #beauty #beautiful #instagood #pretty #swag #pink #accessories #clothes #girl #girls #eyes #design #model #dress #shoes #heels #dress #styles #outfit #purse #jewelry #shopping

2 likes - 2 comments
Box Make Up Case Color Pink.
Mengorganisir dan menyimpan semua kosmetik Anda cocok untuk Make up Artis.
Bahan kulit , desain polos, klasik dan bagus.
Kotak kecil di bagian belakang cover desain untuk menempatkan lipstik Anda, lip gloss, brus, bedak, dll
Dengan cermin di dalam nya 6 buah lampu LED yg kecehayaannya/keterangannya bisa d atur, nyaman untuk Anda make-up.
di desain bisa dijadikan koper dan meja dengan 4 buah kaki (Bongkar Pasang)
2 Buah keamanan (Kunci kopor)
bisa dijingjing dan d dorong.
Bahan: kulit polos
Ukuran: Tinggi 60cm x Tebal 20cm x Lebar 45cm
Warna: pink
Paket: 1 x tas makeup 🔝 #amazing #style @top.tags #100likes #nofilter #bestoftheday #50likes #life #instagram #swag #followforfollow #sun #fitness #f4f #l4l #beauty #pretty #music #toptags #tagstagramers #beach #hair #lol #photo #cool #nice #party #night #girls #sunset #iphoneonly

Box Make Up Case Color Pink. Mengorganisir dan menyimpan semua kosmetik Anda cocok untuk Make up Artis. Bahan kulit , desain polos, klasik dan bagus. Kotak kecil di bagian belakang cover desain untuk menempatkan lipstik Anda, lip gloss, brus, bedak, dll Dengan cermin di dalam nya 6 buah lampu LED yg kecehayaannya/keterangannya bisa d atur, nyaman untuk Anda make-up. di desain bisa dijadikan koper dan meja dengan 4 buah kaki (Bongkar Pasang) 2 Buah keamanan (Kunci kopor) bisa dijingjing dan d dorong. Bahan: kulit polos Ukuran: Tinggi 60cm x Tebal 20cm x Lebar 45cm Warna: pink Paket: 1 x tas makeup 🔝 #amazing #style @top.tags #100likes #nofilter #bestoftheday #50likes #life #instagram #swag #followforfollow #sun #fitness #f4f #l4l #beauty #pretty #music #toptags #tagstagramers #beach #hair #lol #photo #cool #nice #party #night #girls #sunset #iphoneonly

2 likes - 2 comments
❤️I LOVE PINKLADY❤️
.
Hari2 ada je yang order Pinklady. Yang share testimoni pun berlambak. Yang repeat order? Tu haa berdesup dok wasap biar belum habis sebotol pun lagi.
.
Sebab apa? Sebab mereka yakin dan puas hati. Yelah sapa tak seronok produk yang dicuba berkesan dengan cepat malah kesannya padu dan wowww lebih daripada yang mereka bayangkan. .
.
Uolls jangan ragu2 PINKLADY BODY PERFECTION memang dijamin 500% berkesan. Nak tau power ke idok meh try sendiri. Jangan nanti dah terbonjol sana sini, dah montok gebu gebas uolls salahkan ai pulak😆.
.
JOm try PINKLADY. New packaging ni lebih padu lebih power!
.
Psttt ai baik hati hari ni nak bagi 10 ORANG special extra freegift. Nak tau ape? Jeng..jeng..jengggg wasap ai 0183131656 cepattt! #lambattinggai
.
DROPSHIP WANTED‼️.
DROPSHIP WANTED‼️.
.

#pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady 
#pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow

❤️I LOVE PINKLADY❤️ . Hari2 ada je yang order Pinklady. Yang share testimoni pun berlambak. Yang repeat order? Tu haa berdesup dok wasap biar belum habis sebotol pun lagi. . Sebab apa? Sebab mereka yakin dan puas hati. Yelah sapa tak seronok produk yang dicuba berkesan dengan cepat malah kesannya padu dan wowww lebih daripada yang mereka bayangkan. . . Uolls jangan ragu2 PINKLADY BODY PERFECTION memang dijamin 500% berkesan. Nak tau power ke idok meh try sendiri. Jangan nanti dah terbonjol sana sini, dah montok gebu gebas uolls salahkan ai pulak😆. . JOm try PINKLADY. New packaging ni lebih padu lebih power! . Psttt ai baik hati hari ni nak bagi 10 ORANG special extra freegift. Nak tau ape? Jeng..jeng..jengggg wasap ai 0183131656 cepattt! #lambattinggai . DROPSHIP WANTED‼️. DROPSHIP WANTED‼️. . #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow

1 likes - 1 comments
First bath bomb. #swag #bathtime

First bath bomb. #swag #bathtime

0 likes - 0 comments
READY STOCK FASHION TERMURAH & TERUPDATE. DISC IDR 5.000/PCS MINIMAL PEMBELIAN 3 PCS/LEBIH BERLAKU KELIPATAN (BOLEH CAMPUR MODEL LAIN)
______________________________________________

CODE : JS429
PRICE : 98.000
RESELLER : 93.000 (MINIMAL ORDER 3 PCS BOLEH CAMPUR MODEL LAIN)
.
👇Format Order👇
Nama : 
No HP : 
Alamat : 
Kode Barang (warna) :

ORDER📩
WA : 087878679377 (FAST)
LINE : @fvg3692z (pakai @)
Atau klik link👇
http://line.me/ti/p/%40fvg3962z
.
.
.
.
.
#lifestyle #fashion #daily #jualbajubkk #bajubangkokmurah #celanamurah #jumpsuitmurah #kaosmurah #dressmurah #jualbajujakarta #igers #instagold #instalike #instadaily #style #swag #ootd #likeme #followme #jojeshop #onlineshoptermurah #trusted #bajudiskon #bajukantor #kemejamurah #pajamasmurah #jualbajumurah

READY STOCK FASHION TERMURAH & TERUPDATE. DISC IDR 5.000/PCS MINIMAL PEMBELIAN 3 PCS/LEBIH BERLAKU KELIPATAN (BOLEH CAMPUR MODEL LAIN) ______________________________________________ CODE : JS429 PRICE : 98.000 RESELLER : 93.000 (MINIMAL ORDER 3 PCS BOLEH CAMPUR MODEL LAIN) . 👇Format Order👇 Nama : No HP : Alamat : Kode Barang (warna) : ORDER📩 WA : 087878679377 (FAST) LINE : @fvg3692z (pakai @) Atau klik link👇 http://line.me/ti/p/%40fvg3962z . . . . . #lifestyle #fashion #daily #jualbajubkk #bajubangkokmurah #celanamurah #jumpsuitmurah #kaosmurah #dressmurah #jualbajujakarta #igers #instagold #instalike #instadaily #style #swag #ootd #likeme #followme #jojeshop #onlineshoptermurah #trusted #bajudiskon #bajukantor #kemejamurah #pajamasmurah #jualbajumurah

1 likes - 1 comments
Got all of these back from my parents today finally 😎👌 #nintendo #swag #fuckyeah #nes #snes #n64 #gamecube #wii #og

Got all of these back from my parents today finally 😎👌 #nintendo #swag #fuckyeah #nes #snes #n64 #gamecube #wii #og

1 likes - 1 comments
❤️I LOVE PINKLADY❤️
.
Hari2 ada je yang order Pinklady. Yang share testimoni pun berlambak. Yang repeat order? Tu haa berdesup dok wasap biar belum habis sebotol pun lagi.
.
Sebab apa? Sebab mereka yakin dan puas hati. Yelah sapa tak seronok produk yang dicuba berkesan dengan cepat malah kesannya padu dan wowww lebih daripada yang mereka bayangkan. .
.
Uolls jangan ragu2 PINKLADY BODY PERFECTION memang dijamin 500% berkesan. Nak tau power ke idok meh try sendiri. Jangan nanti dah terbonjol sana sini, dah montok gebu gebas uolls salahkan ai pulak😆.
.
JOm try PINKLADY. New packaging ni lebih padu lebih power!
.
Psttt ai baik hati hari ni nak bagi 10 ORANG special extra freegift. Nak tau ape? Jeng..jeng..jengggg wasap ai 0183131656 cepattt! #lambattinggai
.
DROPSHIP WANTED‼️.
DROPSHIP WANTED‼️.
.

#pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady 
#pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow

❤️I LOVE PINKLADY❤️ . Hari2 ada je yang order Pinklady. Yang share testimoni pun berlambak. Yang repeat order? Tu haa berdesup dok wasap biar belum habis sebotol pun lagi. . Sebab apa? Sebab mereka yakin dan puas hati. Yelah sapa tak seronok produk yang dicuba berkesan dengan cepat malah kesannya padu dan wowww lebih daripada yang mereka bayangkan. . . Uolls jangan ragu2 PINKLADY BODY PERFECTION memang dijamin 500% berkesan. Nak tau power ke idok meh try sendiri. Jangan nanti dah terbonjol sana sini, dah montok gebu gebas uolls salahkan ai pulak😆. . JOm try PINKLADY. New packaging ni lebih padu lebih power! . Psttt ai baik hati hari ni nak bagi 10 ORANG special extra freegift. Nak tau ape? Jeng..jeng..jengggg wasap ai 0183131656 cepattt! #lambattinggai . DROPSHIP WANTED‼️. DROPSHIP WANTED‼️. . #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow

3 likes - 3 comments
Thousands of people will come and go through your life. If you feel compelled to show all of them 'you don't care' about some action they have or have not taken, you will be extremely busy in a rather useless pursuit.

Enjoy who and what YOU are for yourself! Ü

Thousands of people will come and go through your life. If you feel compelled to show all of them 'you don't care' about some action they have or have not taken, you will be extremely busy in a rather useless pursuit. Enjoy who and what YOU are for yourself! Ü

4 likes - 4 comments
❤️I LOVE PINKLADY❤️
.
Hari2 ada je yang order Pinklady. Yang share testimoni pun berlambak. Yang repeat order? Tu haa berdesup dok wasap biar belum habis sebotol pun lagi.
.
Sebab apa? Sebab mereka yakin dan puas hati. Yelah sapa tak seronok produk yang dicuba berkesan dengan cepat malah kesannya padu dan wowww lebih daripada yang mereka bayangkan. .
.
Uolls jangan ragu2 PINKLADY BODY PERFECTION memang dijamin 500% berkesan. Nak tau power ke idok meh try sendiri. Jangan nanti dah terbonjol sana sini, dah montok gebu gebas uolls salahkan ai pulak😆.
.
JOm try PINKLADY. New packaging ni lebih padu lebih power!
.
Psttt ai baik hati hari ni nak bagi 10 ORANG special extra freegift. Nak tau ape? Jeng..jeng..jengggg wasap ai 0183131656 cepattt! #lambattinggai
.
DROPSHIP WANTED‼️.
DROPSHIP WANTED‼️.
.

#pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady 
#pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow

❤️I LOVE PINKLADY❤️ . Hari2 ada je yang order Pinklady. Yang share testimoni pun berlambak. Yang repeat order? Tu haa berdesup dok wasap biar belum habis sebotol pun lagi. . Sebab apa? Sebab mereka yakin dan puas hati. Yelah sapa tak seronok produk yang dicuba berkesan dengan cepat malah kesannya padu dan wowww lebih daripada yang mereka bayangkan. . . Uolls jangan ragu2 PINKLADY BODY PERFECTION memang dijamin 500% berkesan. Nak tau power ke idok meh try sendiri. Jangan nanti dah terbonjol sana sini, dah montok gebu gebas uolls salahkan ai pulak😆. . JOm try PINKLADY. New packaging ni lebih padu lebih power! . Psttt ai baik hati hari ni nak bagi 10 ORANG special extra freegift. Nak tau ape? Jeng..jeng..jengggg wasap ai 0183131656 cepattt! #lambattinggai . DROPSHIP WANTED‼️. DROPSHIP WANTED‼️. . #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow

7 likes - 7 comments
- @thebriebella -
BRIE FACT:
Brie has only picked up one singles win at a PPV in her whole 10+ year career!
#BrieBella #WWE

- @thebriebella - BRIE FACT: Brie has only picked up one singles win at a PPV in her whole 10+ year career! #BrieBella #WWE

9 likes - 9 comments
Y’all go check out the IGTV
——
Video is finally up. 8 minutes of quality info teaching you how to  turn rotational energy into power to all fields 💪🏾💪🏾

Y’all go check out the IGTV —— Video is finally up. 8 minutes of quality info teaching you how to turn rotational energy into power to all fields 💪🏾💪🏾

12 likes - 12 comments
Gosto de pessoas que se importam comigo, com meu bem estar e com o meu coração. E que também sabem ser sol quando tudo ao redor está nublado ! .
.
.
.
.
.
#fun #instagramers #model #envywear #food #smile #pretty #followme #nature #lol #dog #hair #sunset #swag #throwbackthursday #instagood #beach #friends #hot #funny #blue #life #art #photo #cool #envywearco #bestoftheday #clouds

Gosto de pessoas que se importam comigo, com meu bem estar e com o meu coração. E que também sabem ser sol quando tudo ao redor está nublado ! . . . . . . #fun #instagramers #model #envywear #food #smile #pretty #followme #nature #lol #dog #hair #sunset #swag #throwbackthursday #instagood #beach #friends #hot #funny #blue #life #art #photo #cool #envywearco #bestoftheday #clouds

17 likes - 17 comments
🦊 convierte tu vida en una aventura 🦁
•
•
•
•
•
•
•
#boys #guys #actors #actor #phone #photography #lol #swag #free #friends #love #eyes #tumblr #ocean #gold

🦊 convierte tu vida en una aventura 🦁 • • • • • • • #boys #guys #actors #actor #phone #photography #lol #swag #free #friends #love #eyes #tumblr #ocean #gold

3 likes - 3 comments
READY STOCK FASHION TERMURAH & TERUPDATE. DISC IDR 5.000/PCS MINIMAL PEMBELIAN 3 PCS/LEBIH BERLAKU KELIPATAN (BOLEH CAMPUR MODEL LAIN)
______________________________________________

CODE : J514
PRICE : 114.000
RESELLER : 109.000 (MINIMAL ORDER 3 PCS BOLEH CAMPUR MODEL LAIN)
.
👇Format Order👇
Nama : 
No HP : 
Alamat : 
Kode Barang (warna) :

ORDER📩
WA : 087878679377 (FAST)
LINE : @fvg3692z (pakai @)
Atau klik link👇
http://line.me/ti/p/%40fvg3962z
.
.
.
.
.
#lifestyle #fashion #daily #jualbajubkk #bajubangkokmurah #celanamurah #jumpsuitmurah #kaosmurah #dressmurah #jualbajujakarta #igers #instagold #instalike #instadaily #style #swag #ootd #likeme #followme #jojeshop #onlineshoptermurah #trusted #bajudiskon #bajukantor #kemejamurah #pajamasmurah #jualbajumurah

READY STOCK FASHION TERMURAH & TERUPDATE. DISC IDR 5.000/PCS MINIMAL PEMBELIAN 3 PCS/LEBIH BERLAKU KELIPATAN (BOLEH CAMPUR MODEL LAIN) ______________________________________________ CODE : J514 PRICE : 114.000 RESELLER : 109.000 (MINIMAL ORDER 3 PCS BOLEH CAMPUR MODEL LAIN) . 👇Format Order👇 Nama : No HP : Alamat : Kode Barang (warna) : ORDER📩 WA : 087878679377 (FAST) LINE : @fvg3692z (pakai @) Atau klik link👇 http://line.me/ti/p/%40fvg3962z . . . . . #lifestyle #fashion #daily #jualbajubkk #bajubangkokmurah #celanamurah #jumpsuitmurah #kaosmurah #dressmurah #jualbajujakarta #igers #instagold #instalike #instadaily #style #swag #ootd #likeme #followme #jojeshop #onlineshoptermurah #trusted #bajudiskon #bajukantor #kemejamurah #pajamasmurah #jualbajumurah

4 likes - 4 comments
- Prendete la vita con leggerezza, che leggerezza non è superficialità , ma planare sulle cose dall'alto, non avere macigni sul cuore .☀️

- Prendete la vita con leggerezza, che leggerezza non è superficialità , ma planare sulle cose dall'alto, non avere macigni sul cuore .☀️

1 likes - 1 comments
Fashion Do’s Keep in Mind at All Times

FASHION DO’S

1. Emphasize your top features instead of hiding them. Show off toned legs in a mini-skirt, or a little cleavage provided you keep your assets in a good push-up bra. Remember the word “little” though.

2. Wear lace! I know that today it’s all about easy denim, cotton, and knits, but ladylike lace highlights your femininity like no other fabric.

Fashion Do’s Keep in Mind at All Times FASHION DO’S 1. Emphasize your top features instead of hiding them. Show off toned legs in a mini-skirt, or a little cleavage provided you keep your assets in a good push-up bra. Remember the word “little” though. 2. Wear lace! I know that today it’s all about easy denim, cotton, and knits, but ladylike lace highlights your femininity like no other fabric.

0 likes - 0 comments
Terminando el Domingo😍 Sr. & Sra.
.
.
.
.
.
Te encargo el dolor en mi dedo después de estos 👠 no tan altos, estuve sentada en todo momento!! Fue sólo para la fachada🤔😫
.
.
.
.
.
.
.
.

Terminando el Domingo😍 Sr. & Sra. . . . . . Te encargo el dolor en mi dedo después de estos 👠 no tan altos, estuve sentada en todo momento!! Fue sólo para la fachada🤔😫 . . . . . . . .

19 likes - 19 comments
Been switching bitches for no reason

Been switching bitches for no reason

31 likes - 31 comments

20 likes - 20 comments

184 likes - 184 comments
Necesito barras con más peso. Para gente fuerte como yo.

Necesito barras con más peso. Para gente fuerte como yo.

59 likes - 59 comments
L’Inauguration de la galerie de DÉDALE se tiendra le samedi 29 septembre ! #vannes

L’Inauguration de la galerie de DÉDALE se tiendra le samedi 29 septembre ! #vannes

71 likes - 71 comments
Thu Hà Nội 🍂

Thu Hà Nội 🍂

61 likes - 61 comments
Saturday fit

Saturday fit

102 likes - 102 comments
.
.
. 💦💦 _ _📌_  _  _📌_ 
You will get 1 million for living there for 2 months with no Internet and TV would you accept that.
======
. ...👉 #ajaaj_ahemad..... ....👉 #ajaaj_ahemad. ..
====== #nofilter 
#followforfollow 
#bestoftheday 
#swag 
#fitness 
#pretty 
#party 
#vscocam 
#life 
#style 
#sky 
#f4f 
#sun 
#cool 
#beauty 
#TFLers 
#amazing
#lol #sunset 
#follow4follow 
#photo
#aurangabad

. . . 💦💦 _ _📌_ _ _📌_ You will get 1 million for living there for 2 months with no Internet and TV would you accept that. ====== . ...👉 #ajaaj_ahemad..... ....👉 #ajaaj_ahemad. .. ====== #nofilter #followforfollow #bestoftheday #swag #fitness #pretty #party #vscocam #life #style #sky #f4f #sun #cool #beauty #TFLers #amazing #lol #sunset #follow4follow #photo #aurangabad

23 likes - 23 comments
Никогда не понимала, почему взаимоотношения между людьми так резко портятся. Что могло произойти за такой относительно короткий промежуток времени? Ведь все было хорошо. Но в какой-то момент вы просто начинаете отдаляться. Даже элементарное «привет» вы говорите через раз. Уже нет долгих разговоров по телефону, длинных переписок, шуток,которые понимали только вы. Связь, которая была между вами, исчезла. И, видимо, навсегда. Всего лишь одно недопонимание привело к тому, что вы стали абсолютно чужими людьми.  Теперь вас ничего не связывает. А иногда так хочется вернуть все то, что было. Но, к сожалению, это невозможно. #love #instagood #me #tbt #cute #follow #followme #photooftheday #happy #beautiful #selfie #picoftheday #like4like #instagramanet #instatag #smile #friends  #fashion #instadaily #igers #instalike #swag #amazing #tflers #follow4follow #likeforlike #bestoftheday

Никогда не понимала, почему взаимоотношения между людьми так резко портятся. Что могло произойти за такой относительно короткий промежуток времени? Ведь все было хорошо. Но в какой-то момент вы просто начинаете отдаляться. Даже элементарное «привет» вы говорите через раз. Уже нет долгих разговоров по телефону, длинных переписок, шуток,которые понимали только вы. Связь, которая была между вами, исчезла. И, видимо, навсегда. Всего лишь одно недопонимание привело к тому, что вы стали абсолютно чужими людьми. Теперь вас ничего не связывает. А иногда так хочется вернуть все то, что было. Но, к сожалению, это невозможно. #love #instagood #me #tbt #cute #follow #followme #photooftheday #happy #beautiful #selfie #picoftheday #like4like #instagramanet #instatag #smile #friends #fashion #instadaily #igers #instalike #swag #amazing #tflers #follow4follow #likeforlike #bestoftheday

121 likes - 121 comments
When your heart is on the outside. 
Make by @codybrianna 
Your talent is beyond compare. I love working with you because we're both willing to do something different. You delivered the vision💋☄ Voodoo hat by Me

When your heart is on the outside. Make by @codybrianna Your talent is beyond compare. I love working with you because we're both willing to do something different. You delivered the vision💋☄ Voodoo hat by Me

83 likes - 83 comments
Девочки по поводу размеров,цен и всех интересующих вас вопросам писать либо в What's App 8-9833883155☝️😘 Либо в Direct 📲
‼️Под заказ‼️
.
.
.
#instastyle #instafashion #instagramanet #instatag #fashion #fashionista #fashionblogger #fashionable #fashiondiaries #fashionblog #fashionweek #fashionshow #fashionstyle #fashiongram #fashionpost #fashionlover #fashiondesigner #fashionphotography #fashiondesign #fashiondaily #style #styles #styleblogger #styleblog #styleoftheday #beauty #beautiful #instagood #pretty #swag

Девочки по поводу размеров,цен и всех интересующих вас вопросам писать либо в What's App 8-9833883155☝️😘 Либо в Direct 📲 ‼️Под заказ‼️ . . . #instastyle #instafashion #instagramanet #instatag #fashion #fashionista #fashionblogger #fashionable #fashiondiaries #fashionblog #fashionweek #fashionshow #fashionstyle #fashiongram #fashionpost #fashionlover #fashiondesigner #fashionphotography #fashiondesign #fashiondaily #style #styles #styleblogger #styleblog #styleoftheday #beauty #beautiful #instagood #pretty #swag

27 likes - 27 comments
My hijab 🧕🏾 is is my dignity🙏🏽, my respect💯, my honor❤️, and I will never ❌ ever trade it for this temporary world 🗺 .
~ Zay Modesty in the cutt 😏😌 #love #followback #instagramers #socialsteeze #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #followme #girl #instagood #bestoftheday #instacool #carryme #follow #colorful #style #swag

My hijab 🧕🏾 is is my dignity🙏🏽, my respect💯, my honor❤️, and I will never ❌ ever trade it for this temporary world 🗺 . ~ Zay Modesty in the cutt 😏😌 #love #followback #instagramers #socialsteeze #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #followme #girl #instagood #bestoftheday #instacool #carryme #follow #colorful #style #swag

102 likes - 102 comments
Pawed to me an aMeowican 🐾🇺🇸

Pawed to me an aMeowican 🐾🇺🇸

53 likes - 53 comments