Loading...
User profile picture

#UMT - Universiti Malaysia Terengganu

Loading...
#UMT - Universiti Malaysia Terengganu Shared publicly - 2018-05-25 06:43:32
Photo

MINI AGENT AREA UMT, UNISZA&TOK JEMBAL WANTED โ€ผ๏ธ . To order ; Whatsapp 0138474628 atau klik link di bio ๐Ÿ“ฒ #chocojarlover #sayajualmurah #codkualaterengganu #chocojarterengganu #chocojarteamety #chocojargongbadak

4 likes - 0 comments
#UMT - Universiti Malaysia Terengganu Shared publicly - 2018-05-25 04:02:14
Photo

PKK sahajaaaaaaaa, gerakkkk ๐Ÿคก Done Annual General Meeting for Civil Defence Club ๐Ÿ’• Tahniah atas pelantikan MT ME bru, jawatankuasa eksekutif utk tahun 2018/2019.

23 likes - 1 comments
#UMT - Universiti Malaysia Terengganu Shared publicly - 2018-05-25 02:13:58
Photo

Tak kuat lah tengok casing phone ni ๐Ÿ˜

17 likes - 0 comments
#UMT - Universiti Malaysia Terengganu Shared publicly - 2018-05-25 01:24:23
Photo

Bermula harini sehingga akan diberitahu semula. Terima kasih ๐Ÿค—

38 likes - 2 comments
#UMT - Universiti Malaysia Terengganu Shared publicly - 2018-05-24 21:48:13
Photo

๐ŸŒธ *ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA* ๐ŸŒธ Kami dari PEKA ingin mengucapkan selamat maju jaya buat semua mahasiswa/mahasiswi Universiti Malaysia Terengganu yang akan menduduki peperiksaan akhir penggal II sesi 2017/2018 ๐Ÿ“š๐Ÿ“ โœ 6 teknik โ€œstudy smartโ€ yang setiap pelajar perlu tahu โœ 1) Lihat balik nota ๐Ÿ“– 2) Cari info yg penting ๐Ÿ– 3) Baca topik yg penting๐Ÿ“ฐ 4) Semak โ€˜key pointsโ€™๐Ÿ“ 5) Review sepintas lalu๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป 6) Belajar menghafal ๐Ÿง  โ—Paling penting jangan abaikan waktu tidur anda โ—๏ธ ๐Ÿ’–Perbanyakkan doa & selawat๐Ÿ’– โ€œTiada kejayaan semanis madu tanpa usaha sepahit hempedu" ๐Ÿš€ #counselinghelpsyougrow #pekaofficial #pekaofficialumt #umt #umtcitawarisan

47 likes - 3 comments
#UMT - Universiti Malaysia Terengganu Shared publicly - 2018-05-24 20:35:10
Photo

Tak guna bawak pisau ke peraduan menembak Tak guna ada bola kalau tak reti sepak Tak guna ada jalan kalau destinasi tak nampak. Jangan kita mudah lupa, kita bukan selamanya muda Jadi kerahkan tenaga, pergunakan usia Bila jumpa orang lama, jangan malu bersoal Jika mahu kunci kuasa, harus ada modal ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป

275 likes - 13 comments
#UMT - Universiti Malaysia Terengganu Shared publicly - 2018-05-24 17:09:35
Photo

Study week be like ft org asli ๐Ÿ˜‚@azmijasum_97 . @rafieghazali_ @luftimisri

165 likes - 21 comments
#UMT - Universiti Malaysia Terengganu Shared publicly - 2018-05-24 15:59:10
Photo

done last presentation sem 4 ๐Ÿค— another two sem. harap boleh survive ๐Ÿ˜…

124 likes - 12 comments
#UMT - Universiti Malaysia Terengganu Shared publicly - 2018-05-24 15:20:51
Photo

. "Kita dah cantik,awak bila lagi?" ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ Dapatkan segera produk terbaik dan mudah diambil Untuk kecantikan Dan kesihatan kulit yg bertindak merawat dari dalam... Tiada kesan sampingan dan sesuai utk semua ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ . . ๐Ÿ’• Supplement yang sgt mudah nak consume. KEMAM sahaja, #kemamforbeauty ๐Ÿ’• QALLISTA SIGNATURE dapat jadikan wajah GLOWING dan FLAWLESS. ๐Ÿ’• Membuatkan jerawat cepat kecut dan membantutkan pertumbuhan jerawat. ๐Ÿ’• Parut2 kudis / bintik2 nyamuk mudah je Qallista pudarkan ๐Ÿ’• Dapat mencerahkan kulit muka bahkan satu badan malah dapat mencantikkan kuku dan menguatkan rambut. ๐Ÿ’• Sesuai juga untuk ibu mengandung yg usia kandungbannya 4bulan keatas. ๐Ÿ’• Yang penting QALLISTA SIGNATURE ni selamat digunakan. Tiada kesan sampingan. ๐Ÿ’• Dan harga pon murah je plus berkualiti plak tu. Komfem puas hati . . QALLISTA SIGNATURE : SUPER ACTIVE WHITENING DUST . โœ… Harga Sebotol : RM 59 (SM) RM 69 (SS) ( + RM6 caj pengeposan ) . โœ…โœ… Untuk Penjimatan berganda, Whatsapp kami untuk info๐Ÿ‘Œ . Untuk order, wassap ke 0145358458 COD KUALA TERENGGANU( UMT,UNISZA,GONG BADAK)

6 likes - 1 comments
#UMT - Universiti Malaysia Terengganu Shared publicly - 2018-05-24 15:19:20
Photo

. "Kita dah cantik,awak bila lagi?" ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ Dapatkan segera produk terbaik dan mudah diambil Untuk kecantikan Dan kesihatan kulit yg bertindak merawat dari dalam... Tiada kesan sampingan dan sesuai utk semua ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ . . ๐Ÿ’• Supplement yang sgt mudah nak consume. KEMAM sahaja, #kemamforbeauty ๐Ÿ’• QALLISTA SIGNATURE dapat jadikan wajah GLOWING dan FLAWLESS. ๐Ÿ’• Membuatkan jerawat cepat kecut dan membantutkan pertumbuhan jerawat. ๐Ÿ’• Parut2 kudis / bintik2 nyamuk mudah je Qallista pudarkan ๐Ÿ’• Dapat mencerahkan kulit muka bahkan satu badan malah dapat mencantikkan kuku dan menguatkan rambut. ๐Ÿ’• Sesuai juga untuk ibu mengandung yg usia kandungbannya 4bulan keatas. ๐Ÿ’• Yang penting QALLISTA SIGNATURE ni selamat digunakan. Tiada kesan sampingan. ๐Ÿ’• Dan harga pon murah je plus berkualiti plak tu. Komfem puas hati . . QALLISTA SIGNATURE : SUPER ACTIVE WHITENING DUST . โœ… Harga Sebotol : RM 59 (SM) RM 69 (SS) ( + RM6 caj pengeposan ) . โœ…โœ… Untuk Penjimatan berganda, Whatsapp kami untuk info๐Ÿ‘Œ . Untuk order, wassap ke 0145358458 COD KUALA TERENGGANU( UMT,UNISZA,GONG BADAK)

8 likes - 1 comments
#UMT - Universiti Malaysia Terengganu Shared publicly - 2018-05-24 15:18:16
Photo

. "Kita dah cantik,awak bila lagi?" ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ Dapatkan segera produk terbaik dan mudah diambil Untuk kecantikan Dan kesihatan kulit yg bertindak merawat dari dalam... Tiada kesan sampingan dan sesuai utk semua ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ . . ๐Ÿ’• Supplement yang sgt mudah nak consume. KEMAM sahaja, #kemamforbeauty ๐Ÿ’• QALLISTA SIGNATURE dapat jadikan wajah GLOWING dan FLAWLESS. ๐Ÿ’• Membuatkan jerawat cepat kecut dan membantutkan pertumbuhan jerawat. ๐Ÿ’• Parut2 kudis / bintik2 nyamuk mudah je Qallista pudarkan ๐Ÿ’• Dapat mencerahkan kulit muka bahkan satu badan malah dapat mencantikkan kuku dan menguatkan rambut. ๐Ÿ’• Sesuai juga untuk ibu mengandung yg usia kandungbannya 4bulan keatas. ๐Ÿ’• Yang penting QALLISTA SIGNATURE ni selamat digunakan. Tiada kesan sampingan. ๐Ÿ’• Dan harga pon murah je plus berkualiti plak tu. Komfem puas hati . . QALLISTA SIGNATURE : SUPER ACTIVE WHITENING DUST . โœ… Harga Sebotol : RM 59 (SM) RM 69 (SS) ( + RM6 caj pengeposan ) . โœ…โœ… Untuk Penjimatan berganda, Whatsapp kami untuk info๐Ÿ‘Œ . Untuk order, wassap ke 0145358458 COD KUALA TERENGGANU( UMT,UNISZA,GONG BADAK)

8 likes - 0 comments
#UMT - Universiti Malaysia Terengganu Shared publicly - 2018-05-24 15:17:38
Photo

. "Kita dah cantik,awak bila lagi?" ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ Dapatkan segera produk terbaik dan mudah diambil Untuk kecantikan Dan kesihatan kulit yg bertindak merawat dari dalam... Tiada kesan sampingan dan sesuai utk semua ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ . . ๐Ÿ’• Supplement yang sgt mudah nak consume. KEMAM sahaja, #kemamforbeauty ๐Ÿ’• QALLISTA SIGNATURE dapat jadikan wajah GLOWING dan FLAWLESS. ๐Ÿ’• Membuatkan jerawat cepat kecut dan membantutkan pertumbuhan jerawat. ๐Ÿ’• Parut2 kudis / bintik2 nyamuk mudah je Qallista pudarkan ๐Ÿ’• Dapat mencerahkan kulit muka bahkan satu badan malah dapat mencantikkan kuku dan menguatkan rambut. ๐Ÿ’• Sesuai juga untuk ibu mengandung yg usia kandungbannya 4bulan keatas. ๐Ÿ’• Yang penting QALLISTA SIGNATURE ni selamat digunakan. Tiada kesan sampingan. ๐Ÿ’• Dan harga pon murah je plus berkualiti plak tu. Komfem puas hati . . QALLISTA SIGNATURE : SUPER ACTIVE WHITENING DUST . โœ… Harga Sebotol : RM 59 (SM) RM 69 (SS) ( + RM6 caj pengeposan ) . โœ…โœ… Untuk Penjimatan berganda, Whatsapp kami untuk info๐Ÿ‘Œ . Untuk order, wassap ke 0145358458 COD KUALA TERENGGANU( UMT,UNISZA,GONG BADAK)

3 likes - 0 comments
#UMT - Universiti Malaysia Terengganu Shared publicly - 2018-05-24 10:53:36
Photo

โ€˜Tetap tersenyum walaupun hati terlukaโ€™ #siswaapmumt #pkltobe #finalexamotw #mathkew #thirdyeartobe #almostdone #degreelife #singleuntilsuccess

141 likes - 7 comments
#UMT - Universiti Malaysia Terengganu Shared publicly - 2018-05-24 09:19:24
Photo

SELLING FAST .... .... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... HUBUNGI AGEN SAH KAMI SEKARANG POSTAGE PERCUMA RM30 M/S 315 5000 NASKAH LIMITED EDITION ONLINE SAHAJA . . Hubungi Sekarang! +60139052937

8 likes - 0 comments
#UMT - Universiti Malaysia Terengganu Shared publicly - 2018-05-24 08:48:53
Photo

๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜vvvvv๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

18 likes - 0 comments
#UMT - Universiti Malaysia Terengganu Shared publicly - 2018-05-24 08:45:29
Photo

Biasa free hand jer..... Tp rini nak try teknik Dr. @apittb plak tgok mare ke x mare...... Hope cpt siap mls dah hadap udang galah....

49 likes - 9 comments
#UMT - Universiti Malaysia Terengganu Shared publicly - 2018-05-24 07:54:12
Photo

Learn to throw away the not needed burdens

102 likes - 15 comments
#UMT - Universiti Malaysia Terengganu Shared publicly - 2018-05-24 06:46:47
Photo

. "Kita dah cantik,awak bila lagi?" ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ Dapatkan segera produk terbaik dan mudah diambil Untuk kecantikan Dan kesihatan kulit yg bertindak merawat dari dalam... Tiada kesan sampingan dan sesuai utk semua ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ . . ๐Ÿ’• Supplement yang sgt mudah nak consume. KEMAM sahaja, #kemamforbeauty ๐Ÿ’• QALLISTA SIGNATURE dapat jadikan wajah GLOWING dan FLAWLESS. ๐Ÿ’• Membuatkan jerawat cepat kecut dan membantutkan pertumbuhan jerawat. ๐Ÿ’• Parut2 kudis / bintik2 nyamuk mudah je Qallista pudarkan ๐Ÿ’• Dapat mencerahkan kulit muka bahkan satu badan malah dapat mencantikkan kuku dan menguatkan rambut. ๐Ÿ’• Sesuai juga untuk ibu mengandung yg usia kandungbannya 4bulan keatas. ๐Ÿ’• Yang penting QALLISTA SIGNATURE ni selamat digunakan. Tiada kesan sampingan. ๐Ÿ’• Dan harga pon murah je plus berkualiti plak tu. Komfem puas hati . . QALLISTA SIGNATURE : SUPER ACTIVE WHITENING DUST . โœ… Harga Sebotol : RM 59 (SM) RM 69 (SS) ( + RM6 caj pengeposan ) . โœ…โœ… Untuk Penjimatan berganda, Whatsapp kami untuk info๐Ÿ‘Œ . Untuk order, wassap ke 0145358458 COD KUALA TERENGGANU( UMT,UNISZA,GONG BADAK)

12 likes - 0 comments
#UMT - Universiti Malaysia Terengganu Shared publicly - 2018-05-24 06:45:32
Photo

. "Kita dah cantik,awak bila lagi?" ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ Dapatkan segera produk terbaik dan mudah diambil Untuk kecantikan Dan kesihatan kulit yg bertindak merawat dari dalam... Tiada kesan sampingan dan sesuai utk semua ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ . . ๐Ÿ’• Supplement yang sgt mudah nak consume. KEMAM sahaja, #kemamforbeauty ๐Ÿ’• QALLISTA SIGNATURE dapat jadikan wajah GLOWING dan FLAWLESS. ๐Ÿ’• Membuatkan jerawat cepat kecut dan membantutkan pertumbuhan jerawat. ๐Ÿ’• Parut2 kudis / bintik2 nyamuk mudah je Qallista pudarkan ๐Ÿ’• Dapat mencerahkan kulit muka bahkan satu badan malah dapat mencantikkan kuku dan menguatkan rambut. ๐Ÿ’• Sesuai juga untuk ibu mengandung yg usia kandungbannya 4bulan keatas. ๐Ÿ’• Yang penting QALLISTA SIGNATURE ni selamat digunakan. Tiada kesan sampingan. ๐Ÿ’• Dan harga pon murah je plus berkualiti plak tu. Komfem puas hati . . QALLISTA SIGNATURE : SUPER ACTIVE WHITENING DUST . โœ… Harga Sebotol : RM 59 (SM) RM 69 (SS) ( + RM6 caj pengeposan ) . โœ…โœ… Untuk Penjimatan berganda, Whatsapp kami untuk info๐Ÿ‘Œ . Untuk order, wassap ke 0145358458 COD KUALA TERENGGANU( UMT,UNISZA,GONG BADAK)

12 likes - 0 comments
#UMT - Universiti Malaysia Terengganu Shared publicly - 2018-05-24 06:44:23
Photo

. "Kita dah cantik,awak bila lagi?" ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ Dapatkan segera produk terbaik dan mudah diambil Untuk kecantikan Dan kesihatan kulit yg bertindak merawat dari dalam... Tiada kesan sampingan dan sesuai utk semua ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ . . ๐Ÿ’• Supplement yang sgt mudah nak consume. KEMAM sahaja, #kemamforbeauty ๐Ÿ’• QALLISTA SIGNATURE dapat jadikan wajah GLOWING dan FLAWLESS. ๐Ÿ’• Membuatkan jerawat cepat kecut dan membantutkan pertumbuhan jerawat. ๐Ÿ’• Parut2 kudis / bintik2 nyamuk mudah je Qallista pudarkan ๐Ÿ’• Dapat mencerahkan kulit muka bahkan satu badan malah dapat mencantikkan kuku dan menguatkan rambut. ๐Ÿ’• Sesuai juga untuk ibu mengandung yg usia kandungbannya 4bulan keatas. ๐Ÿ’• Yang penting QALLISTA SIGNATURE ni selamat digunakan. Tiada kesan sampingan. ๐Ÿ’• Dan harga pon murah je plus berkualiti plak tu. Komfem puas hati . . QALLISTA SIGNATURE : SUPER ACTIVE WHITENING DUST . โœ… Harga Sebotol : RM 59 (SM) RM 69 (SS) ( + RM6 caj pengeposan ) . โœ…โœ… Untuk Penjimatan berganda, Whatsapp kami untuk info๐Ÿ‘Œ . Untuk order, wassap ke 0145358458 COD KUALA TERENGGANU( UMT,UNISZA,GONG BADAK)

9 likes - 1 comments
#UMT - Universiti Malaysia Terengganu Shared publicly - 2018-05-24 06:43:19
Photo

. "Kita dah cantik,awak bila lagi?" ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ Dapatkan segera produk terbaik dan mudah diambil Untuk kecantikan Dan kesihatan kulit yg bertindak merawat dari dalam... Tiada kesan sampingan dan sesuai utk semua ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ . . ๐Ÿ’• Supplement yang sgt mudah nak consume. KEMAM sahaja, #kemamforbeauty ๐Ÿ’• QALLISTA SIGNATURE dapat jadikan wajah GLOWING dan FLAWLESS. ๐Ÿ’• Membuatkan jerawat cepat kecut dan membantutkan pertumbuhan jerawat. ๐Ÿ’• Parut2 kudis / bintik2 nyamuk mudah je Qallista pudarkan ๐Ÿ’• Dapat mencerahkan kulit muka bahkan satu badan malah dapat mencantikkan kuku dan menguatkan rambut. ๐Ÿ’• Sesuai juga untuk ibu mengandung yg usia kandungbannya 4bulan keatas. ๐Ÿ’• Yang penting QALLISTA SIGNATURE ni selamat digunakan. Tiada kesan sampingan. ๐Ÿ’• Dan harga pon murah je plus berkualiti plak tu. Komfem puas hati . . QALLISTA SIGNATURE : SUPER ACTIVE WHITENING DUST . โœ… Harga Sebotol : RM 59 (SM) RM 69 (SS) ( + RM6 caj pengeposan ) . โœ…โœ… Untuk Penjimatan berganda, Whatsapp kami untuk info๐Ÿ‘Œ . Untuk order, wassap ke 0145358458 COD KUALA TERENGGANU( UMT,UNISZA,GONG BADAK)

10 likes - 0 comments
#UMT - Universiti Malaysia Terengganu Shared publicly - 2018-05-24 06:00:09
Photo

Langkah 2 : YOUTHยฎ๏ธ Perfecting Skin Toner .Kulit anda akan kelihatan lebih licin, lebih lembap dan juga terpelihara dari dari sel-sel yang telah mati (yang menjadikan kulit kusam) dan bebas dari segala pencemaran persekitaran (toksin-toksin). Ia bantu menjadikan kulit kita lebih berseri-seri! . . Sejurus selepas menggunakan cleanser Youth, anda boleh terus memakai Toner. Boleh digunakan bersama cotton pad atau kalau nak@letak toner di tapak tangan dan terus tepek-tepek di seluruh muka dan sekitar bahagian leher secara rata pun boleh๐Ÿ’‹ . . Kandungan Premium: โœ…Anggur Muscadine โœ…Green Algae . Produk dari US dengan kajian 8 tahun dan beribu ujian klinikal. 100% mereka yang mencuba skincare Youth kelihatan lebih muda dari usia . . Rata-rata customer yang dah mencuba YOUTH SKINCARE ramai yang beri feedback best, . . ๐ŸŒธKulit jadi lebih tegang ๐ŸŒธLiang pori makin mengecil ๐ŸŒธJerawat mengecut dan parut jerawat tompok-tompok hitam cepat pudar dan hilang . ๐ŸŒธJerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula . ๐ŸŒธKulit semakin cerah dan glowing ๐ŸŒธKulit makin lembab dan licin . ๐ŸŒธJeragat makin berkurang dan makin pudar ๐ŸŒธAda customer bagitau biji kolestrol bawah mata yang dah lama hinggap tu makin mengecil dan hilang ! . ๐ŸŒธKedutan bawah mata makin pudar. Garis-garis halus pun dah makin berkurang . . Wassap Anis cepat untuk dapatkan PRICE YOUTH SKINCARE! Nak beli cleanser dulu ke, nak beli serum ke, nak beli toner dlu ke, mana-mana pun boleh! . . . Dm/klik link di bio #anissohandishaklee

5 likes - 2 comments
#UMT - Universiti Malaysia Terengganu Shared publicly - 2018-05-24 05:58:38
Photo

Hari hari ada postage dan COD sekitar kuala terengganu . dm/klik link di bio ya #anissohandishaklee

7 likes - 2 comments
#UMT - Universiti Malaysia Terengganu Shared publicly - 2018-05-24 05:56:01
Photo

Youth Skincare Shaklee ๐Ÿ’ž YOUTHยฎ๏ธ Luminous Gel Oil Cleanser . . Langkah 1: YOUTHยฎ๏ธ Luminous Gel Oil Cleanser. Pencuci 3-dalam-1, pembersih pH-seimbang tanpa sabun. Perlahan-lahan mengilatkan kulit, menjernihkan kulit dan menyediakan kulit kita untuk menghadapi dunia yang kita hidup sejak lahir . . Specialnya cleanser YOUTH ni yang paling Anis suka adalah boleh dijadikan sebagai MAKEUP REMOVER sekali tau. Sebelum basahkan tangan untuk dijadikan cleanser, boleh hilangkan segala kekotoran atau sisa-sisa makeup di kulit muka menggunakan Gel Cleanser ni. Jimatt dan berbaloi-baloi kan?๐Ÿ˜ . . Kandungan Premium: โœ…Anggur Muscadine โœ…Green Algae . _ Produk dari US dengan kajian 8 tahun dan beribu ujian klinikal. 100% mereka yang mencuba skincare Youth kelihatan lebih muda dari usia . . . Rata-rata customer yang dah mencuba YOUTH SKINCARE ramai yang beri feedback best, . . ๐ŸŒธKulit jadi lebih tegang ๐ŸŒธLiang pori makin mengecil ๐ŸŒธJerawat mengecut dan parut jerawat tompok-tompok hitam cepat pudar dan hilang . ๐ŸŒธJerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula . ๐ŸŒธKulit semakin cerah dan glowing ๐ŸŒธKulit makin lembab dan licin . ๐ŸŒธJeragat makin berkurang dan makin pudar ๐ŸŒธAda customer bagitau biji kolestrol bawah mata yang dah lama hinggap tu makin mengecil dan hilang ! . ๐ŸŒธKedutan bawah mata makin pudar. Garis-garis halus pun dah makin berkurang . . . Wassap Anis cepat untuk dapatkan PRICE YOUTH SKINCARE! Nak beli cleanser dulu ke, nak beli serum ke, nak beli toner dlu ke, mana-mana pun boleh! . . Click link on bio for any order . #anissohandishaklee

6 likes - 3 comments