Loading...
User profile picture

#Chocolate Museum Kota Damansara

Loading...
#Chocolate Museum Kota Damansara Shared publicly - 2017-03-11 07:08:25
Photo

Hai awakπŸ‘±πŸΏβ€β™€οΈ

165 likes - 6 comments
#Chocolate Museum Kota Damansara Shared publicly - 2017-03-09 09:32:34
Photo

Feedback From My Cust 😎 Korang Bila Lagi Nak Rasa ? Mcm Mne Nk Dptkn ..Meh Pm / Whatsapps Opie Ya 0176736834 πŸ˜€ .. Jom Buat Duit Dgn WonderCheese..Mana Tau Dgn Wondercheese Bole Buat Pendapatan Tiap2 Minggu Anda..Spe Tau Kan πŸ˜„

14 likes - 1 comments
#Chocolate Museum Kota Damansara Shared publicly - 2017-03-06 04:53:13
Photo

✌

89 likes - 0 comments
#Chocolate Museum Kota Damansara Shared publicly - 2017-03-02 03:44:52
Photo

Cari chocolate siapa nak boleh la pergi sini macam2 ada location dkat atas πŸ‘†πŸΌπŸ˜‹ 🍫

1356 likes - 17 comments
#Chocolate Museum Kota Damansara Shared publicly - 2017-03-01 23:02:41
Photo

Syukur Alhamdulilah masih dberikan kesihatan yg baik πŸ™πŸ™πŸ™

33 likes - 4 comments
#Chocolate Museum Kota Damansara Shared publicly - 2017-02-28 11:24:40
Photo

Kalau la orang belakang dekat pintu tu Pejal cukup la 11/11 fam 6ai

167 likes - 7 comments
#Chocolate Museum Kota Damansara Shared publicly - 2017-02-26 17:38:00
Photo

lepas #carbootsale kita p #museumchocolate di kota damanansara..... tambah ilmu coklat dlm diri.....😝 #hasyanuraimy #nusaibah #muhamadkhairulhafy

5 likes - 0 comments
#Chocolate Museum Kota Damansara Shared publicly - 2017-02-25 07:03:20
Photo

πŸ˜„

33 likes - 2 comments
#Chocolate Museum Kota Damansara Shared publicly - 2017-02-25 06:26:01
Photo

Nice to see, Free to hold, Once broken, Considered sold.

4 likes - 3 comments
#Chocolate Museum Kota Damansara Shared publicly - 2017-02-22 05:54:33
Photo

Chocolate factory visit... Great time

111 likes - 3 comments
#Chocolate Museum Kota Damansara Shared publicly - 2017-02-20 09:41:23
Photo

Heaven..#ilovechocolate ❀❀

9 likes - 0 comments
#Chocolate Museum Kota Damansara Shared publicly - 2017-02-20 08:39:10
Photo

Sara on her visiting to chocolate museum

13 likes - 0 comments
#Chocolate Museum Kota Damansara Shared publicly - 2017-02-20 06:03:54
Photo

Singgah Lunch kejap..haha #coklatfactory #kotadamansara #lawatansambilbelajar #bestnyabaucoklat

7 likes - 0 comments
#Chocolate Museum Kota Damansara Shared publicly - 2017-02-17 07:09:42
Photo

This is the type that i should be getting ;) #darkchocolate #nosugar #chocolatemuseum #kotadamansara

20 likes - 3 comments
#Chocolate Museum Kota Damansara Shared publicly - 2017-02-15 07:14:09
Photo

#throwback first time dapat email iv as a food technologist kat sini terlompat2 sonok dgn abang @fauzanhusein πŸ˜‚ Iv pun sempoi je kat dalam cafe tu. Tapi xtw plak bile masuk kerja rupa-rupanya food technologist ni kerja nya betul2 kat dalam kilang buat coklat belakang tu dengan bunyi mesin pum pang pum pangπŸ˜‚πŸ˜‚ redho jela #lambatlaginakmasukkerja #onmaternityleave #tetiberindu #tapinakdokumah #ibunakjagaaisy #dilemaibuberkerjaya

49 likes - 6 comments
#Chocolate Museum Kota Damansara Shared publicly - 2017-02-14 15:26:59
Photo

25 likes - 0 comments
#Chocolate Museum Kota Damansara Shared publicly - 2017-02-14 11:43:39
Photo

Our first trip πŸ˜šπŸ’šβœ¨

199 likes - 4 comments