Loading...
User profile picture

#Kuala Terangganu

Loading...
#Kuala Terangganu Shared publicly - 2017-04-29 05:02:10
Photo

next time kita bercamping sini ๐Ÿฆƒใ€ฝ๏ธ๐Ÿ‘ฝ #SDmalaysian

39 likes - 2 comments
#Kuala Terangganu Shared publicly - 2017-04-23 14:21:03
Photo

Night....

16 likes - 2 comments
#Kuala Terangganu Shared publicly - 2017-03-13 13:43:16
Photo

Pejalanan yg jauh....ikan ikan

14 likes - 0 comments
#Kuala Terangganu Shared publicly - 2017-03-05 11:43:02
Photo

Happy birthday mak...semoga panjang umur diberi kesihatan yang baik dan dipanjangkan umur... @sukizah Coklat bouquet from @surprise2surprise Kuala terengganu... #birthdaymak

8 likes - 1 comments
#Kuala Terangganu Shared publicly - 2017-03-02 08:28:31
Photo

23 likes - 0 comments
#Kuala Terangganu Shared publicly - 2017-02-17 09:01:33
Photo

Assalamualaikum

23 likes - 1 comments
#Kuala Terangganu Shared publicly - 2017-02-12 16:33:57
Photo

Sengehh ngatt

36 likes - 0 comments
#Kuala Terangganu Shared publicly - 2017-02-09 13:43:35
Photo

FeelingHIGH!๐Ÿ™Œ

33 likes - 1 comments
#Kuala Terangganu Shared publicly - 2016-11-13 06:31:12
Photo

nampak masih jauh perjalanan hidup ini.. tapi kita tak tahu disaat mana kita akan rebah.. setiap perkara kita lalui ia adalah ujian kita.. apa yang terlepas tertinggal jadikan ia pengalaman dan kenangan.. usaha tawakal muhasabah diri ๐ŸŒน #TeamNisBeauty #TeamKakyong

52 likes - 1 comments
#Kuala Terangganu Shared publicly - 2016-11-13 02:04:47
Photo

Apa kesan makan Vitamin C VS penuaan kulit?? ------------ . Semakin tua semakin kedut Semakin tua semakin kering kulit Jadi kulit nmpk kurang seri dan sihat . Kajian menunjukkan pengambilan Vitamin C memberikan impak berlainan pada penggunanya . Kesan pengambilan Vitamin C adalah 1. KURANG kesan kedut 2. Kulit lebih LEMBAP 3. Mengurangkan tempoh penuaan kulit! . Inilah antara fungsi Vitamin C! Bina kolagen untuk kulit dan juga bertindak sebagai agen antioksidan . Untuk kulit yang lebih sihat, ambillah Vitamin C ya . Dan Shaklee sudah menyediakan Vitamin C terbaik untuk anda.. dengan teknologi SUSTAINED RELEASE..pelepasan vit C jam demi jam..makan 1 tablet je satu hari xyah cucuk3x ya.. ๐Ÿ“ฒ whatsapp : 017 212 3024 (najihah) #shakleebynajihah #sayajualshaklee #shakleeterengganu #codunisza #codumt #coddataranaustin #sayajual #bazaarpaknil #testimonishaklee #vitaminc #vitaminshaklee

8 likes - 0 comments
#Kuala Terangganu Shared publicly - 2016-11-12 11:13:27
Photo

Assalam.For Sale... Vintage Rayban Wayfarer II Tortoise 54mm G15 Lens.Condition 9/10.Ape Yang Anda Lihat,Itu Yang Anda Dapat.COD Kuala Terengganu.Serius Buyer Only.Call @ Whatsaap di Talian 013-9527653 #Vtg #Vintage #Sungglases #Rayban #Wayfarer #WayfarerTortoise #RaybanWayfarer #Tortoise #BL #BauchLomb #MadeInUSA #54mm

29 likes - 1 comments
#Kuala Terangganu Shared publicly - 2016-11-12 11:10:51
Photo

Abang sayang baby faiha

9 likes - 0 comments
#Kuala Terangganu Shared publicly - 2016-11-12 10:15:31
Photo

Tumbuk kannn

7 likes - 1 comments
#Kuala Terangganu Shared publicly - 2016-11-09 10:01:15
Photo

Alhamdulillah. Berkat sabar dan konsisten mengamalkan dianz vitamin. . "19hari menggunakan dv.. ni hasilnye...die sendiri tak caye... makin flawless dan jerawat makin pudar". . Nak tanya/order Ws/Pm Abejie segera +60109176678 . #dianzvitamintumpat #azataji #abejie

14 likes - 0 comments
#Kuala Terangganu Shared publicly - 2016-11-09 07:40:49
Photo

เน€เธฃเธฒเธกเธฒเธเธดเธ™เธเธฑเน‰เธฅเธฅเธฅ

20 likes - 1 comments
#Kuala Terangganu Shared publicly - 2016-11-09 06:18:48
Photo

Solemnization hafiz + jannah . . BOOKING NOW . . For inquiry and detail package please contact +60135244453 (whatapp ) +60194744453 ( call/sms )

271 likes - 7 comments
#Kuala Terangganu Shared publicly - 2016-11-08 13:58:02
Photo

Celcom 40gb !

16 likes - 0 comments
#Kuala Terangganu Shared publicly - 2016-11-08 10:38:24
Photo

Assalam.For Sale... Vintage Rayban Wayfarer II Tortoise 54mm G15 Lens.Condition 9.5/10 MINT LIKE NEW TIP TOP.Ape Yang Anda Lihat,Itu Yang Anda Dapat.COD Kuala Terengganu.Serius Buyer Only.Call @ Whatsaap di Talian 013-9527653 #Vtg #Vintage #Sungglases #Rayban #Wayfarer #WayfarerTortoise #RaybanWayfarer #Tortoise #BL #BauchLomb #MadeInUSA #54mm

35 likes - 8 comments
#Kuala Terangganu Shared publicly - 2016-11-08 02:48:29
Photo

TERKEJUT! BILA SATU KUNYAHAN, SUSU KEMBALI BANYAK!KESAN SEAWAL 24 JAM ๐Ÿ˜Š " Sejak beberapa minggu ni, dah tak mampu nak buat stok susu untuk si kecil. Nak bagi susu pun kadang-kadang cukup makan je. Try bagi FM, tapi asyik kena reject je . ๐Ÿ˜Ÿ๐Ÿ˜Ÿ๐Ÿ˜Ÿ Bertambah risau, bila asyik merengek je. Ye la, susu tak cukup. Lapar. Tapi tak tahu nak buat macam mana. Rasa macam giveup dan lost sangat. " Ibu-ibu ada masalah seperti diatas? Apa kata cuba BORSMELK MILKBOOASTER ni, dah banyak TERBUKTI keberkesananya. Tiada lagi rengekan si kecil kelaparan. Si kecil happy, anda GEMBIRA! Whatsapp ke ๐Ÿ‘‰ 011-21895594๐Ÿ™† Whatsapp ke ๐Ÿ‘‰ 011-21895594๐Ÿ™† Whatsapp ke ๐Ÿ‘‰ 011-21895594๐Ÿ™† BORSMELK MILKBOOSTER . โค makanan tambahan perisa kiwi โค ada sijil HALAL Jakim dan KKM โค ramai yg consume berkesan dalam 24 jam ! โค susu jadi melimpah-limpah ! Usaha, tawakkal..insyaallah. #borsmelk #borsmelkmilkbooster #borsmelkmurah #milkboostermurah #terbaik #agenborsmelk #borsmelkthebest

17 likes - 4 comments
#Kuala Terangganu Shared publicly - 2016-11-07 14:26:35
Photo

Dianz Nano Lightener Mint (New pack) - Krim pemutih celahan pertama di Malaysia. - Mencerah kawasan2 yang gelap, berdaki dan berkerak - Hanya sapu2 jer you olss. . . AGEN DIBUKA SERENDAH RM31x15 pcs Whatsapp terus ya +6010-9176678 . #dianzvitamintumpat #azataji #abejie

13 likes - 0 comments
#Kuala Terangganu Shared publicly - 2016-11-07 05:13:52
Photo

TENSION DENGAN MASALAH PERUT BUNCIT,BERUT BOROI. . akak stress lah lepas bersalin ini perut maju kehadapan..dah buntu cara untuk kecilkan perut.orang selalu tegur akak mengandung lagi ke?? . Jangan risauu guna lah ANNETTE SLIM & FIRM yang mampu membakar lemak seawal 24 jam. . Perubahan serta merta akan dirasai dalam masa 24jam. . Paling sesuai khusus untuk ibu ibu dalam berpantang. . Berminat untuk tahu lebih detail: ๐Ÿ“ฑ whatsapp cik amy : 018-910 4056 ๐Ÿ“ฑ whatsapp cik amy : 018-910 4056 . #annetteslimandfirm #gelkurus #stokiskualaterengganu

2 likes - 1 comments
#Kuala Terangganu Shared publicly - 2016-11-07 02:55:21
Photo

Perkena Mee Goreng Basah Dulu..

32 likes - 7 comments