Loading...
User profile picture

#Seksyen 8 Kota Damansara

Loading...
#Seksyen 8 Kota Damansara Shared publicly - 2018-05-24 12:07:16
Photo

friendzone👍🏻

120 likes - 5 comments
#Seksyen 8 Kota Damansara Shared publicly - 2018-05-12 08:33:38
Photo

Handstand?? Ok 5 saat cukup! #handstand #workout

43 likes - 4 comments
#Seksyen 8 Kota Damansara Shared publicly - 2018-04-12 04:08:11
Photo

Alhamdulillah. Tq for keep on ordering. Ramai yg order tray size minggu ni. Ade yg nak celebrate birthday. Ade yg nak bwk balik kampung. Ade yg nak bawak pegi potluck. Tq so much ❤. Order untuk minggu ni dah CLOSE ye. AHAD & ISNIN sis cuti 😅. Yang nak order untuk next week boleh whatsapp 016 3024676 at least 3 HARI SEBELUM ok. Lagi awal, lagi baik 😁. Terima kasih 😘😘😘. #sayajualmakaronibakar #makaronibakar #makaronibakarsedap #bakedpasta #cheesybakedmacaroni #makaronicheese #menukenduri #menujamuan #menubirthdayparty #birthdaygoodies #bazarpaknil #bazaronline #malaysia #fooddelivery #foodvendor #foodhunting #fooddeliveryklangvalley #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverykotadamansara #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykl #KotaDamansara #instafood #onlinefood #Putrajaya #deliciousfood #foodporn #klangvalleycafe

19 likes - 0 comments
#Seksyen 8 Kota Damansara Shared publicly - 2018-03-18 11:36:25
Photo

Salam maghrib guys !

111 likes - 3 comments
#Seksyen 8 Kota Damansara Shared publicly - 2018-03-04 05:49:34
Photo

Kenduri 🤙🏻

203 likes - 0 comments
#Seksyen 8 Kota Damansara Shared publicly - 2018-03-03 14:05:20
Photo

3 March 2018

61 likes - 2 comments
#Seksyen 8 Kota Damansara Shared publicly - 2018-02-20 07:45:28
Photo

Kawan, membawa satu maksud yang besar. Terkenangkan budak yang nakal, budak yang rajin belajar, pertama kali didenda oleh cikgu dan banyak lagi peristiwa yang berlaku masa sekolah. Bila dah dewasa, banyak benda yang kita lalui masa kecik akan hilang dan masalah pulak akan bertambah. Kawan dah berpindah ke luar untuk bekerja, bekerja demi masa depan. Kenkadang ada masanya kita akan terkenangkan kengkawan yang dah lama kita tak jumpa. Mungkin keadaan dah berbeza tapi apa yang telah kita lalui akan sentiasa menjadi memori, memori yang paling indah sekali 😊#RinduZamanNakal²DekatSekolah 😢 #LuahanHati 😅😅

37 likes - 3 comments
#Seksyen 8 Kota Damansara Shared publicly - 2018-02-11 09:03:20
Photo

Finding friends with same mental disorder. Pricelesss! ❤️

170 likes - 1 comments
#Seksyen 8 Kota Damansara Shared publicly - 2018-02-03 07:20:44
Photo

67 likes - 4 comments
#Seksyen 8 Kota Damansara Shared publicly - 2018-02-03 06:19:17
Photo

Ni lah satu satunya akak aku😘

83 likes - 5 comments
#Seksyen 8 Kota Damansara Shared publicly - 2018-01-19 08:11:11
Photo

Bye seksyen8👋🏻✨

348 likes - 12 comments
#Seksyen 8 Kota Damansara Shared publicly - 2018-01-02 05:32:47
Photo

Mari2 durian kampung 1kg 20

22 likes - 2 comments
#Seksyen 8 Kota Damansara Shared publicly - 2017-12-16 06:29:40
Photo

letihh😭😭

49 likes - 0 comments
#Seksyen 8 Kota Damansara Shared publicly - 2017-12-12 15:58:47
Photo

Member Dari Kecik 😈❤️

95 likes - 0 comments
#Seksyen 8 Kota Damansara Shared publicly - 2017-11-25 10:15:14
Photo

Atiqah’s Reception Day 🤵🏻👰🏻 also Mini Reunion with classmates 👭👫

129 likes - 3 comments
#Seksyen 8 Kota Damansara Shared publicly - 2017-11-24 07:32:12
Photo

Last day with my best ever friend😔❣️aniss,belajar lek lok kat sana nnti..jgn lupa sye au💖sorry lah anis kalau saya ade buat awk sakit hati ke ape💕maafkan sye tau💘btw hope awk berjaya di dunia dn akhirat😊ilysmm❣️❣️gonna miss you anis 😘😘 pic last skali cc by @dhimiaz._ 😂

87 likes - 1 comments
#Seksyen 8 Kota Damansara Shared publicly - 2017-11-19 14:06:36
Photo

Alhamdulillah, berlangsung sudah walimatulurus @afiqnaimullahzainudin , Tahniah brader. 👏🏻

48 likes - 1 comments
#Seksyen 8 Kota Damansara Shared publicly - 2017-11-05 06:57:33
Photo

...

206 likes - 2 comments
#Seksyen 8 Kota Damansara Shared publicly - 2017-10-15 09:53:01
Photo

💜💜💜 #harisukannegara

173 likes - 2 comments
#Seksyen 8 Kota Damansara Shared publicly - 2017-10-14 21:03:02
Photo

Putih Ajaib photoshoot. . . RM200.00 per hour. Lighting will be provided. Transportation fees will be charged for Any area outside Kota Damansara. . . Call 01110049765 for product photoshoot. . . . . . . . . . @rubychewan @rozitachewan1 @lanpetpet #khairulikhwanaznan #instagram #picoftheday #photooftheday #photography #photographer #entrepreneur #malaysia #luxury #worldwide #followme #followers #follow #style #business #onlineshopping #getfollowers #beauty #putihajaib #cosmetics #kosmetik #perfume

41 likes - 2 comments
#Seksyen 8 Kota Damansara Shared publicly - 2017-10-14 14:06:00
Photo

Naib johan pon boleh laa 🙈#handball #sukannegara2017 #smkseksyen8kotadamansara

189 likes - 22 comments
#Seksyen 8 Kota Damansara Shared publicly - 2017-10-14 03:12:53
Photo

Menyahut seruan kerajaan💪. #harisukannegara #smkseksyen8kotadamansara #balikkgpetang

22 likes - 0 comments
#Seksyen 8 Kota Damansara Shared publicly - 2017-10-12 12:16:18
Photo

Done COD #precious #gorgeous. Thanks customer 🙏🏻 Sy jual ye 😉 . Moga dimurahkan rezeki. Aamin . Sape lg nak order utk esok? Bole cod kl/kl sentral/chowkit . ** SMELL LIKE A STAR ** . COD #preciousbyrcw #gorgeous PWTC & KL area, PM 📲sy ok. . #precious #gorgeous #pencucigoyangsegarbyrcw #sunwaypyramid #sunwayputramall #collegelife #um #kolej #pwtc #byrcw #bazaarpaknil #lexeepad #afmegastar #bazarfestival #kl #artist #perfume #cikaylaprecious #klcc #hotels #apple #iphone6 #gv4

17 likes - 3 comments