Loading...
User profile picture

#Pasar Besar Kedai Payang, Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman

Loading...
#Pasar Besar Kedai Payang, Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman Shared publicly - 2016-12-01 01:35:44
Photo

Naik bot je😂😂😂

88 likes - 2 comments
#Pasar Besar Kedai Payang, Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman Shared publicly - 2016-11-30 16:43:09
#Pasar Besar Kedai Payang, Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman Shared publicly - 2016-11-30 16:39:04
#Pasar Besar Kedai Payang, Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman Shared publicly - 2016-11-30 08:53:53
Photo

selamat petang😍

15 likes - 1 comments
#Pasar Besar Kedai Payang, Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman Shared publicly - 2016-11-29 08:32:20
Photo

Jom g main air banjir😁😁 #terengganunaikair #banjir #anaqeen #rosemary #readystock #rm40

10 likes - 2 comments
#Pasar Besar Kedai Payang, Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman Shared publicly - 2016-11-29 06:37:22
Photo

Mai beli keropok😂 Harga: RM10 Location: Pasar Payang Pape pm yer😂😂

140 likes - 16 comments
#Pasar Besar Kedai Payang, Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman Shared publicly - 2016-11-29 06:09:35
Photo

22 likes - 0 comments
#Pasar Besar Kedai Payang, Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman Shared publicly - 2016-11-29 05:57:07
Photo

akhirnya!!! craving for this! #meesupAtasPasar tq @sehalik91

23 likes - 4 comments
#Pasar Besar Kedai Payang, Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman Shared publicly - 2016-11-29 04:51:44
#Pasar Besar Kedai Payang, Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman Shared publicly - 2016-11-29 02:02:33
Photo

Hok ni ja buleh tera...dok tera dok tau

10 likes - 0 comments
#Pasar Besar Kedai Payang, Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman Shared publicly - 2016-11-29 01:20:17
Photo

Assalam/salam sejahtera! Sabun scrub kopi gred AAA ready stok! Tebal ye rujuk gambar.kualiti rujuk gambar ye ada kami test Harga: 1pcs rm5+pos rm7 sem/ss rm9 3pcs rm10+pos rm7 sem/ss rm9 10pcs rm19+pos sem rm7/ss rm9 20pcs rm38+pos rm8 sem/ss rm10 30pcs rm1.80/pcs+pos rm10 sem/ss rm Borong: 50pcs rm1.60/pcs+pos rm14 sem/ss rm20 100pcs rm1.40/pcs+pos rm15 sem/sabah rm45/sarawak rm39 200pcs rm1.30/pcs +pos laju rm20 sem/sabah rm78/sarawak rm69 (Kalau domestik rm19) 1000pcs rm1.25/pcs+pos rm50 sem ➡kalau guna pos domestik rm15 sahaja berat 3kg) kami packing kemas masuk plastik+wrap+kotak+plastik lagi)dijamin selamat❤😄 Nak oder???PM fb/PM ig atau nak cepat reply TERUS Whtsap 012-9290283 Kebaikan+cara pakai: SABUN SCRUB COFFEE !! Fungsi: ☕Menghaluskan kulit ☕Menghilangkan bau badan ☕Menghilangkan selulit ☕Menyegarkan tubuh dan menghilangkan penat dengan aroma bauan kopi+kunyit ☕Melarutkan lemak dan membentuk tubuh ☕Menuetralkan kulit yang kering dan jadikan kulit glowing ☕Menghilangkan bekas jerawat, flek,dan noda hitam pada kulit ☕Mengangkat sel kulit mati & memperbaiki jaringan kulit yang rosak ☕Kunyit menjadi amalan untuk mengekalkan awet muda pada kulit KANDUNGAN : (Kilang Bertaraf GMP+Halal) ☕Vegetable Glycerin Organic ☕Kopi Tenom ☕Chia seeds ☕Blue poppy seeds ☕Grapefruit essential oil ☕Avacado oil ☕Vitamin E ☕kunyit Cara Guna: Basahkan wajah/badan gosok sehingga berbuih dan sapu tunggu 2minit.Bilas dengan air. Untuk kulit kasar/parut /tumit kaki pecah/ketiak hitam/punggung/celah paha /leher/ -gosok sabun kopi pada tempat yg dikehendaki. Terima kasih😘😘😘 #sabunkopioriginaltebal #sabunkopigredAAAoriginal #pembekalsabunkopioriginalgredAAA #kilangsabunkopioriginalgredAAA #pemborongsabunkopioriginal #borongsabunkopioriginaltermurah #sabunkopimurah #sabunkopioriginalbrunei #sabunkopilimbang #sabunkopisarawak #sabunkopisabah #sabunkopiselangor #sabunkopipahang #testimonisabunkopioriginal

2 likes - 0 comments
#Pasar Besar Kedai Payang, Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman Shared publicly - 2016-11-28 16:08:20
Photo

siang tadi punya citer lawa2 org terengganu ni ehh

16 likes - 0 comments
#Pasar Besar Kedai Payang, Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman Shared publicly - 2016-11-28 13:44:22
Photo

dah boleh bahagia dah ngan geng ni hahaha 😂 -watch till the end+

47 likes - 3 comments
#Pasar Besar Kedai Payang, Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman Shared publicly - 2016-11-28 11:10:04
Photo

Siapa boleh teka abam di mana? Hehehe, siapa blh teka abam bagi hadiah. 😙 . . Siapa-siapa yang nak menjadi pemegang saham bersama saya dengan keuntungan 300% dalam masa 18 bulan terus whatsapp saya. . . 📞 FIRDAUS - 0173147139 (Whatsapp) 📞 FIRDAUS - 0173147139 (Whatsapp) 📞 FIRDAUS - 0173147139 (Whatsapp) . . Jika percaya whatsapp saya jika tak percaya jangan sesekali whatsapp sekadar bertanya.. . . Investment legal di OTC MARKET. Check www.otcmarket.com . Untuk yang tak suka buat cari-cari orang kat sini lah tempat korang nak invest duit. 18 bulan 300% ! . . #BusinessAcademy360 #BA360Crown #CD3BA360 #CD5BA360 #DareToDream #TopoYoungMillionaire #ProjekIncomeTurbo #RetireYoungRetireRich #UbahKehidupan . . . #ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam #gmi #ioi

1057 likes - 3 comments
#Pasar Besar Kedai Payang, Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman Shared publicly - 2016-11-28 06:29:34
#Pasar Besar Kedai Payang, Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman Shared publicly - 2016-11-28 04:27:17
Photo

13 likes - 0 comments
#Pasar Besar Kedai Payang, Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman Shared publicly - 2016-11-28 03:43:08
Photo

Mia familia ^ω^

35 likes - 2 comments
#Pasar Besar Kedai Payang, Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman Shared publicly - 2016-11-28 03:21:32
Photo

#jalan²

5 likes - 1 comments
#Pasar Besar Kedai Payang, Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman Shared publicly - 2016-11-28 03:07:47
Photo

Pukul 8 pg kami dah nk mulakan misi menshoppingkan diri... 😃

37 likes - 3 comments
#Pasar Besar Kedai Payang, Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman Shared publicly - 2016-11-28 03:03:49
Photo

Nasi dagang & pulut ikan masin Argggghhh...still x bleh move on Ganu...mana bleh miss makanan ni..😀

22 likes - 0 comments
#Pasar Besar Kedai Payang, Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman Shared publicly - 2016-11-28 02:10:14
Photo

10 likes - 0 comments
#Pasar Besar Kedai Payang, Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman Shared publicly - 2016-11-28 01:58:20
Photo

48 likes - 2 comments
#Pasar Besar Kedai Payang, Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman Shared publicly - 2016-11-28 01:41:50
#Pasar Besar Kedai Payang, Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman Shared publicly - 2016-11-28 01:10:16
Photo

Semoga kite semua dimurahkan rezeki pada hari nie & dipermudahkan segala urusan.. Aamiin.. Assalamualaikum.. Selamat pagi.. 😊😊 #Dewyglow #TakPernahTakCantik #DewyglowStokisTerengganu

15 likes - 0 comments