Loading...

K E C H I K @chiik_kawa

📍Fly or stay home 📌Ayer keroh/melaka 📌try to be a perfect #cikrara saiyang
User Avatar

Loading...

K E C H I K @chiik_kawa Media

setiap dugaan pasti akn ade hikmahnye sndiri so bljr dripada ksilapan bngkit dripada pnglaman...thanks sbb smlm 
@hadektingtong_ 
@hadektingtong_ 
@hadektingtong_

setiap dugaan pasti akn ade hikmahnye sndiri so bljr dripada ksilapan bngkit dripada pnglaman...thanks sbb smlm @hadektingtong_ @hadektingtong_ @hadektingtong_

25 likes - 25 comments
pernah tak kau terfikir ? orang yang selalu mengalah . selalu jaga hati dan perasaan kau ,yang buat kau sentiasa tersenyum puas , gembira and bahagia . sebenarnya hati dia hancur berkecai , maybe dah lumat then tinggal debu je.
sebab ape jadi macam tu ? sebab dia pun manusia , sama macam kau , tak bermakna dia mengalah , dia tak sedih , dia tak menangis . cuma dia tak tunjuk depan kau . bagi dia kebahagian kau lagi penting dari kebahagian diri dia sendiri , tapi kau nampak tak semua tu ? kau nampak tak usaha dia ?kau nampak tak pengorbanan dia? kau tak nampak kan ? sebab kau cuma tahu puas kan hati kau sendiri, puaskan keinginan kau !! puaskan diri kau!! sampai kau hilang cara macam mane nak hargai orang lain dalam hidup kau !! hargai lah dia sikit , kesian tahu tak nangis sampai sedu2

pernah tak kau terfikir ? orang yang selalu mengalah . selalu jaga hati dan perasaan kau ,yang buat kau sentiasa tersenyum puas , gembira and bahagia . sebenarnya hati dia hancur berkecai , maybe dah lumat then tinggal debu je. sebab ape jadi macam tu ? sebab dia pun manusia , sama macam kau , tak bermakna dia mengalah , dia tak sedih , dia tak menangis . cuma dia tak tunjuk depan kau . bagi dia kebahagian kau lagi penting dari kebahagian diri dia sendiri , tapi kau nampak tak semua tu ? kau nampak tak usaha dia ?kau nampak tak pengorbanan dia? kau tak nampak kan ? sebab kau cuma tahu puas kan hati kau sendiri, puaskan keinginan kau !! puaskan diri kau!! sampai kau hilang cara macam mane nak hargai orang lain dalam hidup kau !! hargai lah dia sikit , kesian tahu tak nangis sampai sedu2

44 likes - 44 comments
thanks sbb thn ngn aq

thanks sbb thn ngn aq

38 likes - 38 comments

21 likes - 21 comments
no caption..

no caption..

29 likes - 29 comments
bukan senang nk jdi senang,bukan susah nak jadi susah👍

bukan senang nk jdi senang,bukan susah nak jadi susah👍

43 likes - 43 comments
'kebahagiaan seorang kawan adalah satu keutamaan buat sahabat,walaupun kadang-ii salah seorang itu terpaksa berkorban untuk kebahagiaan seorang kawan👍

'kebahagiaan seorang kawan adalah satu keutamaan buat sahabat,walaupun kadang-ii salah seorang itu terpaksa berkorban untuk kebahagiaan seorang kawan👍

34 likes - 34 comments
kali ni no caption😂

kali ni no caption😂

35 likes - 35 comments
selamat petang semua..selamat ptg ksygn 💕..pejam clik pejam clik dah nk raya..puasa pun dh nk hbis so  di sini chik amik pluang untuk memohon kemaafan klau ada salah or terkasar bahase👍kosong-kosong yea

selamat petang semua..selamat ptg ksygn 💕..pejam clik pejam clik dah nk raya..puasa pun dh nk hbis so di sini chik amik pluang untuk memohon kemaafan klau ada salah or terkasar bahase👍kosong-kosong yea

42 likes - 42 comments
No caption

No caption

40 likes - 40 comments
Setiap gmbr psti ade mkna yg trsndiri💕

Setiap gmbr psti ade mkna yg trsndiri💕

37 likes - 37 comments
Nite guys😁dh penat brjln kite lpk home plk..

Nite guys😁dh penat brjln kite lpk home plk..

57 likes - 57 comments