akucintakamu #akucintakamu Instagram Hashtag

Kenalan sama pisang, yuk!
Hai, namaku brainana 🍌🐒
Pisang lucu yang bermanfaat dalam menutrisi otak, supaya semakin cerdas dan selalu nyaman serta senang dalam berpikir. Karena visi misi brainana adalah turut serta mencerdaskan kehidupan bangsa. Memupuk benih-benih anak bangsa yang suci dalam pikiran, perkataan, dan perbuatan. Semangat! ❤
I love u, ya. 💛
---
Brainana : nama/merk sale pisang yg diolah oleh kelompok KKN 226 di Padukuhan Jambu, Desa Planjan, Kec. Saptosari, Gunungkidul :) #akucintadia #akucintakamu #akucintaaku #pokoknyacinta #kamutaksecintaaku #tapiboong

Kenalan sama pisang, yuk! Hai, namaku brainana 🍌🐒 Pisang lucu yang bermanfaat dalam menutrisi otak, supaya semakin cerdas dan selalu nyaman serta senang dalam berpikir. Karena visi misi brainana adalah turut serta mencerdaskan kehidupan bangsa. Memupuk benih-benih anak bangsa yang suci dalam pikiran, perkataan, dan perbuatan. Semangat! ❤ I love u, ya. 💛 --- Brainana : nama/merk sale pisang yg diolah oleh kelompok KKN 226 di Padukuhan Jambu, Desa Planjan, Kec. Saptosari, Gunungkidul :) #akucintadia #akucintakamu #akucintaaku #pokoknyacinta #kamutaksecintaaku #tapiboong

103 likes - 103 comments
Ready Gucci Doctor size 25
IDR : 230 000
bahan : waterproof
INI REAL PICTURE SESUAI GAMBAR. 
#realpicture 
#TASBRANDED 
#notiputipu❌ 
#akusayangkamu
#akunaksirkamu
#akucintakamu
#akumenyayangimudiamdiam
#darihatikuyangdalam
#semogaengkaupeka

Ready Gucci Doctor size 25 IDR : 230 000 bahan : waterproof INI REAL PICTURE SESUAI GAMBAR. #realpicture #TASBRANDED #notiputipu❌ #akusayangkamu #akunaksirkamu #akucintakamu #akumenyayangimudiamdiam #darihatikuyangdalam #semogaengkaupeka

0 likes - 0 comments
Ready Gucci Doctor size 25
IDR : 230 000
bahan : waterproof
INI REAL PICTURE SESUAI GAMBAR. 
#realpicture 
#TASBRANDED 
#notiputipu❌ 
#akusayangkamu
#akunaksirkamu
#akucintakamu
#akumenyayangimudiamdiam
#darihatikuyangdalam
#semogaengkaupeka

Ready Gucci Doctor size 25 IDR : 230 000 bahan : waterproof INI REAL PICTURE SESUAI GAMBAR. #realpicture #TASBRANDED #notiputipu❌ #akusayangkamu #akunaksirkamu #akucintakamu #akumenyayangimudiamdiam #darihatikuyangdalam #semogaengkaupeka

1 likes - 1 comments
Ready Gucci Doctor size 25
IDR : 230 000
bahan : waterproof
INI REAL PICTURE SESUAI GAMBAR. 
#realpicture 
#TASBRANDED 
#notiputipu❌ 
#akusayangkamu
#akunaksirkamu
#akucintakamu
#akumenyayangimudiamdiam
#darihatikuyangdalam
#semogaengkaupeka

Ready Gucci Doctor size 25 IDR : 230 000 bahan : waterproof INI REAL PICTURE SESUAI GAMBAR. #realpicture #TASBRANDED #notiputipu❌ #akusayangkamu #akunaksirkamu #akucintakamu #akumenyayangimudiamdiam #darihatikuyangdalam #semogaengkaupeka

0 likes - 0 comments
Ready Gucci Doctor size 25
IDR : 230 000
bahan : waterproof
INI REAL PICTURE SESUAI GAMBAR. 
#realpicture 
#TASBRANDED 
#notiputipu❌ 
#akusayangkamu
#akunaksirkamu
#akucintakamu
#akumenyayangimudiamdiam
#darihatikuyangdalam
#semogaengkaupeka

Ready Gucci Doctor size 25 IDR : 230 000 bahan : waterproof INI REAL PICTURE SESUAI GAMBAR. #realpicture #TASBRANDED #notiputipu❌ #akusayangkamu #akunaksirkamu #akucintakamu #akumenyayangimudiamdiam #darihatikuyangdalam #semogaengkaupeka

0 likes - 0 comments
Ready Gucci Doctor size 25
IDR : 230 000
bahan : waterproof
INI REAL PICTURE SESUAI GAMBAR. 
#realpicture 
#TASBRANDED 
#notiputipu❌ 
#akusayangkamu
#akunaksirkamu
#akucintakamu
#akumenyayangimudiamdiam
#darihatikuyangdalam
#semogaengkaupeka

Ready Gucci Doctor size 25 IDR : 230 000 bahan : waterproof INI REAL PICTURE SESUAI GAMBAR. #realpicture #TASBRANDED #notiputipu❌ #akusayangkamu #akunaksirkamu #akucintakamu #akumenyayangimudiamdiam #darihatikuyangdalam #semogaengkaupeka

0 likes - 0 comments
Ready Gucci Doctor size 25
IDR : 230 000
bahan : waterproof
INI REAL PICTURE SESUAI GAMBAR. 
#realpicture 
#TASBRANDED 
#notiputipu❌ 
#akusayangkamu
#akunaksirkamu
#akucintakamu
#akumenyayangimudiamdiam
#darihatikuyangdalam
#semogaengkaupeka

Ready Gucci Doctor size 25 IDR : 230 000 bahan : waterproof INI REAL PICTURE SESUAI GAMBAR. #realpicture #TASBRANDED #notiputipu❌ #akusayangkamu #akunaksirkamu #akucintakamu #akumenyayangimudiamdiam #darihatikuyangdalam #semogaengkaupeka

0 likes - 0 comments
Dating dgn buah hati kesygan sorg ni....
#akucintakamu 
#afifjr
#isimasalapang

Dating dgn buah hati kesygan sorg ni.... #akucintakamu #afifjr #isimasalapang

9 likes - 9 comments
[ATTN: GEGADIS YANG SUKA SIMPAN TUDUNG] CUBA KORANG TENGOK DALAM ALMARI KORANG ADA BANYAK TAK TUDUNG YANG KORANG TAK BOLEH PAKAI? .
.
Kenapa tak boleh pakai? Sebab semua tudung korang tu jarang? Bila pakai nanti nampak leher? Nampak sanggul rambut? Kesudahannya berkulat lah tudung tu dalam almari buat pekasam? Syg tapi terpaksa?
.
.
Alahai sayangnya 😣 Tudung dah la semua cantik2. Dah2, jangan risau, jangan nangis. Dengan adanya inner neck kami, korang dah boleh pakai balik semua tudung korang yang jarang tu. Wow sukanyaaaaaa 😍
.
.
Apa yang bestnya inner neck kami ni? .
.
🌸 Material Cotton Lycra Japanese yang sangat lembut, sejuk, dan stretchable!
.
.
🌸 Jenis yang loose dan tak tercekik kat leher. So, bila pakai korang akan rasa selesa sepanjang hari. .
.
🌸 Potongan bahagian depan kepala yang lebar membuatkan inner melekap penuh kat dahi korang. Jadi bila korang pakai tak nampak tebal pun kat dahi tu 😍
.
.
Utk fast respond boleh whatsapp ke terus ke admin tanpa save nombor! .
.
Klik ke link dibawah ni 
Http://www.wasap.my/60199403425
.
.
#innersnowcapborong #innerneckborong #innerneck #innersnowcap #anaktudung #innerneckmurah #innerneckcotton #neelofa #fazura #noradanish #ig #pujaanhatikanda #kl #lelakikirimantuhan #ootd #ajimaura #terapiinstagram #dropshipbysarahariffin #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #mirafilzah #remyishak #wanitaterakhir #wanitaterindah #maharajalawakmega2018 #fattzura #selafazcinta #akucintakamu #letscantik

[ATTN: GEGADIS YANG SUKA SIMPAN TUDUNG] CUBA KORANG TENGOK DALAM ALMARI KORANG ADA BANYAK TAK TUDUNG YANG KORANG TAK BOLEH PAKAI? . . Kenapa tak boleh pakai? Sebab semua tudung korang tu jarang? Bila pakai nanti nampak leher? Nampak sanggul rambut? Kesudahannya berkulat lah tudung tu dalam almari buat pekasam? Syg tapi terpaksa? . . Alahai sayangnya 😣 Tudung dah la semua cantik2. Dah2, jangan risau, jangan nangis. Dengan adanya inner neck kami, korang dah boleh pakai balik semua tudung korang yang jarang tu. Wow sukanyaaaaaa 😍 . . Apa yang bestnya inner neck kami ni? . . 🌸 Material Cotton Lycra Japanese yang sangat lembut, sejuk, dan stretchable! . . 🌸 Jenis yang loose dan tak tercekik kat leher. So, bila pakai korang akan rasa selesa sepanjang hari. . . 🌸 Potongan bahagian depan kepala yang lebar membuatkan inner melekap penuh kat dahi korang. Jadi bila korang pakai tak nampak tebal pun kat dahi tu 😍 . . Utk fast respond boleh whatsapp ke terus ke admin tanpa save nombor! . . Klik ke link dibawah ni Http://www.wasap.my/60199403425 . . #innersnowcapborong #innerneckborong #innerneck #innersnowcap #anaktudung #innerneckmurah #innerneckcotton #neelofa #fazura #noradanish #ig #pujaanhatikanda #kl #lelakikirimantuhan #ootd #ajimaura #terapiinstagram #dropshipbysarahariffin #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #mirafilzah #remyishak #wanitaterakhir #wanitaterindah #maharajalawakmega2018 #fattzura #selafazcinta #akucintakamu #letscantik

12 likes - 12 comments
Dulu & kini
#10yearago
#akucintakamu

Dulu & kini #10yearago #akucintakamu

7 likes - 7 comments
jenuh cari gambar 10 tahun yg lepas .. tak jumpa.. dapat 9 tahun lepas je.. jadi la.. nak join #10yearchallenge gak la.😘😘😘

jenuh cari gambar 10 tahun yg lepas .. tak jumpa.. dapat 9 tahun lepas je.. jadi la.. nak join #10yearchallenge gak la.😘😘😘

17 likes - 17 comments
[ATTN: GEGADIS YANG SUKA SIMPAN TUDUNG] CUBA KORANG TENGOK DALAM ALMARI KORANG ADA BANYAK TAK TUDUNG YANG KORANG TAK BOLEH PAKAI? .
.
Kenapa tak boleh pakai? Sebab semua tudung korang tu jarang? Bila pakai nanti nampak leher? Nampak sanggul rambut? Kesudahannya berkulat lah tudung tu dalam almari buat pekasam? Syg tapi terpaksa?
.
.
Alahai sayangnya 😣 Tudung dah la semua cantik2. Dah2, jangan risau, jangan nangis. Dengan adanya inner neck kami, korang dah boleh pakai balik semua tudung korang yang jarang tu. Wow sukanyaaaaaa 😍
.
.
Apa yang bestnya inner neck kami ni? .
.
🌸 Material Cotton Lycra Japanese yang sangat lembut, sejuk, dan stretchable!
.
.
🌸 Jenis yang loose dan tak tercekik kat leher. So, bila pakai korang akan rasa selesa sepanjang hari. .
.
🌸 Potongan bahagian depan kepala yang lebar membuatkan inner melekap penuh kat dahi korang. Jadi bila korang pakai tak nampak tebal pun kat dahi tu 😍
.
.
Utk fast respond boleh whatsapp ke terus ke admin tanpa save nombor! .
.
Klik ke link dibawah ni 
Http://www.wasap.my/60199403425
.
.
#innersnowcapborong #innerneckborong #innerneck #innersnowcap #anaktudung #innerneckmurah #innerneckcotton #neelofa #fazura #noradanish #ig #pujaanhatikanda #kl #lelakikirimantuhan #ootd #ajimaura #terapiinstagram #dropshipbysarahariffin #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #mirafilzah #remyishak #wanitaterakhir #wanitaterindah #maharajalawakmega2018 #fattzura #selafazcinta #akucintakamu #letscantik

[ATTN: GEGADIS YANG SUKA SIMPAN TUDUNG] CUBA KORANG TENGOK DALAM ALMARI KORANG ADA BANYAK TAK TUDUNG YANG KORANG TAK BOLEH PAKAI? . . Kenapa tak boleh pakai? Sebab semua tudung korang tu jarang? Bila pakai nanti nampak leher? Nampak sanggul rambut? Kesudahannya berkulat lah tudung tu dalam almari buat pekasam? Syg tapi terpaksa? . . Alahai sayangnya 😣 Tudung dah la semua cantik2. Dah2, jangan risau, jangan nangis. Dengan adanya inner neck kami, korang dah boleh pakai balik semua tudung korang yang jarang tu. Wow sukanyaaaaaa 😍 . . Apa yang bestnya inner neck kami ni? . . 🌸 Material Cotton Lycra Japanese yang sangat lembut, sejuk, dan stretchable! . . 🌸 Jenis yang loose dan tak tercekik kat leher. So, bila pakai korang akan rasa selesa sepanjang hari. . . 🌸 Potongan bahagian depan kepala yang lebar membuatkan inner melekap penuh kat dahi korang. Jadi bila korang pakai tak nampak tebal pun kat dahi tu 😍 . . Utk fast respond boleh whatsapp ke terus ke admin tanpa save nombor! . . Klik ke link dibawah ni Http://www.wasap.my/60199403425 . . #innersnowcapborong #innerneckborong #innerneck #innersnowcap #anaktudung #innerneckmurah #innerneckcotton #neelofa #fazura #noradanish #ig #pujaanhatikanda #kl #lelakikirimantuhan #ootd #ajimaura #terapiinstagram #dropshipbysarahariffin #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #mirafilzah #remyishak #wanitaterakhir #wanitaterindah #maharajalawakmega2018 #fattzura #selafazcinta #akucintakamu #letscantik

12 likes - 12 comments
Tolong beri aku kesempatan untuk mencintaimu dalam kenyataan. Izinkan aku untuk mendampingimu, karena aku tak bisa jika hanya mengagumimu dari kejauhan. #Kreatriv

Tolong beri aku kesempatan untuk mencintaimu dalam kenyataan. Izinkan aku untuk mendampingimu, karena aku tak bisa jika hanya mengagumimu dari kejauhan. #Kreatriv

41 likes - 41 comments
Hsjqkabzbzbjjsbava aoqoqkq
📸 : @_runake
#curugcikulewung #akucintacurug #akucintakamu #kamucintakamu

Hsjqkabzbzbjjsbava aoqoqkq 📸 : @_runake #curugcikulewung #akucintacurug #akucintakamu #kamucintakamu

112 likes - 112 comments
É assim que se comemora mais um dia de vida: com a pessoa que se ama !
#Love #amor #Forever #akucintakamu #casamento #amante #relacionamento #casal #Famíia #Deus #TksLord

É assim que se comemora mais um dia de vida: com a pessoa que se ama ! #Love #amor #Forever #akucintakamu #casamento #amante #relacionamento #casal #Famíia #Deus #TksLord

15 likes - 15 comments
Cintai ya gengss, aku tau emang keren dari lahirr
#dagelan #ususmu #akucintakamu #yakultindonesia #yakult #mencintaimu @dagelan 💖💫✨❣💘💃🏽💃🏽💗❤🧡💞💚💛💙💜

Cintai ya gengss, aku tau emang keren dari lahirr #dagelan #ususmu #akucintakamu #yakultindonesia #yakult #mencintaimu @dagelan 💖💫✨❣💘💃🏽💃🏽💗❤🧡💞💚💛💙💜

12 likes - 12 comments
kami 2 menahan ketwa sbb kami 2 pantang kalo tatap mata 1 sama len🤣🤣🤣 msti mo ktwa #akucintakamu

kami 2 menahan ketwa sbb kami 2 pantang kalo tatap mata 1 sama len🤣🤣🤣 msti mo ktwa #akucintakamu

34 likes - 34 comments
Sebeng kekeh kaku feat Lengen kakah kalu.

#akutaknaif #akucintakamu #taksekedarcintanaif

Sebeng kekeh kaku feat Lengen kakah kalu. #akutaknaif #akucintakamu #taksekedarcintanaif

237 likes - 237 comments
Nahhh sis belanja gambar inner snowcap warna pastel ni. Boleh match kan dengan shawl atau bawal
.
. 
Cantik kan uols? Meletops okay! 😝
.
.
Seriously sis love love love sangat colour dia. Sebab nya dia bukannya warna striking yang zasss dari jauh boleh nampak mengerlip
.
.
Nak cuba? WhatsApp sis cepat okay!
.
.
RM10 sahaja satu helai uols.
.
. 
Beli banyak confirm la ada discount. .
.
Muah 💋 .
.
#innersnowcapborong #innerneckborong #innerneck #innersnowcap #anaktudung #innerneckmurah #innerneckcotton #neelofa #fazura #noradanish #ig #pujaanhatikanda #kl #lelakikirimantuhan #ootd #ajimaura #terapiinstagram #dropshipbysarahariffin #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #mirafilzah #remyishak #wanitaterakhir #wanitaterindah #maharajalawakmega2018 #fattzura #selafazcinta #akucintakamu #letscantik

Nahhh sis belanja gambar inner snowcap warna pastel ni. Boleh match kan dengan shawl atau bawal . . Cantik kan uols? Meletops okay! 😝 . . Seriously sis love love love sangat colour dia. Sebab nya dia bukannya warna striking yang zasss dari jauh boleh nampak mengerlip . . Nak cuba? WhatsApp sis cepat okay! . . RM10 sahaja satu helai uols. . . Beli banyak confirm la ada discount. . . Muah 💋 . . #innersnowcapborong #innerneckborong #innerneck #innersnowcap #anaktudung #innerneckmurah #innerneckcotton #neelofa #fazura #noradanish #ig #pujaanhatikanda #kl #lelakikirimantuhan #ootd #ajimaura #terapiinstagram #dropshipbysarahariffin #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #mirafilzah #remyishak #wanitaterakhir #wanitaterindah #maharajalawakmega2018 #fattzura #selafazcinta #akucintakamu #letscantik

8 likes - 8 comments
😍😍😍😍😍😍 #akucintakamu

😍😍😍😍😍😍 #akucintakamu

2 likes - 2 comments
Terimakasih telah mengajarkan ku tentang cinta💜💜💜💜 #storywakeren #storywa #cinta #vidiopendek #like4like #statuswhatsapp #akusayangkamu #akucintakamu #follow

Terimakasih telah mengajarkan ku tentang cinta💜💜💜💜 #storywakeren #storywa #cinta #vidiopendek #like4like #statuswhatsapp #akusayangkamu #akucintakamu #follow

7 likes - 7 comments
Kebaikan Jus Buah Mangga..
.
Sememangnya air buah mangga yang pure banyak kebaikan yang tersendiri. Pastinya Air Mangga Puteri mempunyai keunikan rasa yang lain dari yang lain. Umpama slogannya

Kebaikan Jus Buah Mangga.. . Sememangnya air buah mangga yang pure banyak kebaikan yang tersendiri. Pastinya Air Mangga Puteri mempunyai keunikan rasa yang lain dari yang lain. Umpama slogannya "Sekali cuba pasti anda teruja! Sekali rasa pasti nak lagi! 😍 . Meh Order!! Meh Order!! Meh Order!! . Pada anda yang ingin membuat tempahan boleh whatsapp ke link di bawah 👇👇 . http://www.wasap.my/0199274700 . Dapatkan harga promosi sekarang! Pastinya harga mampu milik!.. ✔✔ Jangan lepaskan peluang! 😉😉 Caj penghantaran mengikut jarak lokasi 🚗 #ayaqputerihq #ayaqputeribynurhana #airmangga #airjagung #airbuahnaga #ayaqviral #ayaqpadu #ayaqsegar #rasabuahsebenar #bazarpaknil #dramaakasia #seriburindu #akucintakamu #melodi #kualalumpur #peniagaonline #peniagapasartani #airjus #mampumilik #ayaqmurah #airterbaikdariladang #repeatorder #airviral #padu #homemade

10 likes - 10 comments
My twin brother got to close with each others. And now I'm alone. No one want to play with me. 
#zepeto #imtolazytoeditingaphoto #justlazy #zepetosboys #parker #ian #yan #han #siblings #love #hate #iloveu #saranghae #woaini #akucintakamu #aishiteru #done 
Regards, 
Ian Parker. 
_____________________________

Follow us!

My twin brother got to close with each others. And now I'm alone. No one want to play with me. #zepeto #imtolazytoeditingaphoto #justlazy #zepetosboys #parker #ian #yan #han #siblings #love #hate #iloveu #saranghae #woaini #akucintakamu #aishiteru #done Regards, Ian Parker. _____________________________ Follow us!

2 likes - 2 comments
Dah lama x mkn mcm ni . Pisang cicah sambal kicap...
#isimasalapang 
#mrmama
#akucintakamu

Dah lama x mkn mcm ni . Pisang cicah sambal kicap... #isimasalapang #mrmama #akucintakamu

3 likes - 3 comments
Alhamdulillah...New Single A.C.I.K (Aku Cinta Kamu) by Nita Nayaka
Cipt. @chengkik 
Record by @onmyownstudio
Sudah bisa direquest di Radio Pop Fm dan radio kesayangan kamu yah... I Love You 😘😘😘🎶🎶 #lounching #rilis #newsingles #newentry #lagudangdutterbaru #dangdutmodern #housemusic #senimansemarang #masterofceremony #mcsemarang #mcallevent #mcgathering #mc #singerdangdut #singerindonesia #singersemarang #iloveyou #Acik #akucintakamu #lagitren

Alhamdulillah...New Single A.C.I.K (Aku Cinta Kamu) by Nita Nayaka Cipt. @chengkik Record by @onmyownstudio Sudah bisa direquest di Radio Pop Fm dan radio kesayangan kamu yah... I Love You 😘😘😘🎶🎶 #lounching #rilis #newsingles #newentry #lagudangdutterbaru #dangdutmodern #housemusic #senimansemarang #masterofceremony #mcsemarang #mcallevent #mcgathering #mc #singerdangdut #singerindonesia #singersemarang #iloveyou #Acik #akucintakamu #lagitren

47 likes - 47 comments
Nahhh sis belanja gambar inner snowcap warna pastel ni. Boleh match kan dengan shawl atau bawal
.
. 
Cantik kan uols? Meletops okay! 😝
.
.
Seriously sis love love love sangat colour dia. Sebab nya dia bukannya warna striking yang zasss dari jauh boleh nampak mengerlip
.
.
Nak cuba? WhatsApp sis cepat okay!
.
.
RM10 sahaja satu helai uols.
.
. 
Beli banyak confirm la ada discount. .
.
Muah 💋 .
.
#innersnowcapborong #innerneckborong #innerneck #innersnowcap #anaktudung #innerneckmurah #innerneckcotton #neelofa #fazura #noradanish #ig #pujaanhatikanda #kl #lelakikirimantuhan #ootd #ajimaura #terapiinstagram #dropshipbysarahariffin #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #mirafilzah #remyishak #wanitaterakhir #wanitaterindah #maharajalawakmega2018 #fattzura #selafazcinta #akucintakamu #letscantik

Nahhh sis belanja gambar inner snowcap warna pastel ni. Boleh match kan dengan shawl atau bawal . . Cantik kan uols? Meletops okay! 😝 . . Seriously sis love love love sangat colour dia. Sebab nya dia bukannya warna striking yang zasss dari jauh boleh nampak mengerlip . . Nak cuba? WhatsApp sis cepat okay! . . RM10 sahaja satu helai uols. . . Beli banyak confirm la ada discount. . . Muah 💋 . . #innersnowcapborong #innerneckborong #innerneck #innersnowcap #anaktudung #innerneckmurah #innerneckcotton #neelofa #fazura #noradanish #ig #pujaanhatikanda #kl #lelakikirimantuhan #ootd #ajimaura #terapiinstagram #dropshipbysarahariffin #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #mirafilzah #remyishak #wanitaterakhir #wanitaterindah #maharajalawakmega2018 #fattzura #selafazcinta #akucintakamu #letscantik

11 likes - 11 comments
Wah bestnye ukuran Felorra Lace sampai XL. Boleh stretchable lagi material Baju ni.
.
Takdela risau sangat kalau ukuran beza -+0.5 inci Tu Kan 😁
.
.
#felorralace #bajukerja #koleksiterkinibyanyss #dadagents

Wah bestnye ukuran Felorra Lace sampai XL. Boleh stretchable lagi material Baju ni. . Takdela risau sangat kalau ukuran beza -+0.5 inci Tu Kan 😁 . . #felorralace #bajukerja #koleksiterkinibyanyss #dadagents

22 likes - 22 comments
Terbukti inner snowcap kami memang cantik untuk pakai dengan shawl atau tudung bawal.
.
.
Dan yang sangat penting ianya sangat lah selesa pakai tak rasa apa pun.
.
.
Tak sakit telinga. .
.
Even model sendiri pun cakap material sejuk dan best! 😍❤️
.
.
Apa tunggu lagi uols? .
.
WhatsApp sis sekarang untuk order 0199403425. .
.
Kak Riena yang make up model ni pun terus grab beli 5 helai sebab tak pernah jumpa kat mana2 lagi material best macam ni katanya 😍 .
.
So happyyy dapat feedback macam ni yeay ❤️❤️❤️
.
.
#sayajualinnersnowcap #innersnowcapborong #innersnowcap 
#innerwarda #innersnowcapberhantu 
#neelofa 
#mirafilzah 
#fattahamin 
#ilofayou 
#cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #doayangbaikbaik 
#selafazcinta
#pujaanhatikanda 
#lelakikirimantuhan #akucintakamu
#kankukejarcintakamu
#remyishak
#fazura
#nelydiasenrose
#uqashasenrose
#ctdk
#duckscarves
#naelofarhijab
#bawalexclusive
#MeleTop
#ajl33
#fendybakry
#sitinordiana
#syatillamelvin

Terbukti inner snowcap kami memang cantik untuk pakai dengan shawl atau tudung bawal. . . Dan yang sangat penting ianya sangat lah selesa pakai tak rasa apa pun. . . Tak sakit telinga. . . Even model sendiri pun cakap material sejuk dan best! 😍❤️ . . Apa tunggu lagi uols? . . WhatsApp sis sekarang untuk order 0199403425. . . Kak Riena yang make up model ni pun terus grab beli 5 helai sebab tak pernah jumpa kat mana2 lagi material best macam ni katanya 😍 . . So happyyy dapat feedback macam ni yeay ❤️❤️❤️ . . #sayajualinnersnowcap #innersnowcapborong #innersnowcap #innerwarda #innersnowcapberhantu #neelofa #mirafilzah #fattahamin #ilofayou #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #doayangbaikbaik #selafazcinta #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #akucintakamu #kankukejarcintakamu #remyishak #fazura #nelydiasenrose #uqashasenrose #ctdk #duckscarves #naelofarhijab #bawalexclusive #MeleTop #ajl33 #fendybakry #sitinordiana #syatillamelvin

26 likes - 26 comments
Kenapasi selalu

Kenapasi selalu "kamu"? Ya karna.. aku padamu *eak . . Song🎵 Labrinth - Jealous 📽 : @derrydwir Suara : @derrydwir *maaf kalo kurang bagus masih pemula hehe . #indovidgram #maribercerita #tempatbercakap #bercerita #hanyakamu #hanyauntukmu #bercakap #pemula #akusukakamu #akucintakamu @indovidgram

64 likes - 64 comments
Padahal Langit Menerima Senja Apa Adanya. Namun Senja tinggalkan Langit Tanpa Aba-aba🌅🍁
♡
#qoutesoftheday #katamutiara #sajaksenja #penikmatsenja #filosofikopi #sajaksenja #rinduitukamu #pejuangldr #akucintakamu #senjasore #katakatabijak #katacinta

Padahal Langit Menerima Senja Apa Adanya. Namun Senja tinggalkan Langit Tanpa Aba-aba🌅🍁 ♡ #qoutesoftheday #katamutiara #sajaksenja #penikmatsenja #filosofikopi #sajaksenja #rinduitukamu #pejuangldr #akucintakamu #senjasore #katakatabijak #katacinta

17 likes - 17 comments
Untuk yang baru mencuba melukis henna dkt tangan or yg dah lama berkecimpung dalam bidang henna arts ni, ai suggest uolls guna inai dari inai leaf sbb texturenya lebih pekat dr inai lukis yg ada di pasaran. So, it is so senang untuk uolls bentuk lukisan atau corak yg uolls nak lukis tu. 1pipe ada 40 ml boleh apply utk 5-7 tangan tau ☺. Harga pun mur mur je utk effect inai yg pekat n cantik mcm inai dr Enaileaf ni 💅
.
Berminat utk order boleh whatapps 📲 01156615162 atau boleh click di link BIO!!
.
JOM ORDER ENAILEAF 💅
.
#enaileaf #enaileafperlis #inaicelup #inaicelupmurah #inailukis #inailukismurah #inaikuku #inaikukumurah #hennamurah #hennaartistmalaysia #hennacantik #prewedding #pelaminmurah  #pujaanhatikanda #babyiqy #mirafilzah #remyishak #lelakikirimantuhan #akucintakamu #kankukejarcintakamu #almahakim #mukraminrayyan #maharajalawakmega2018

Untuk yang baru mencuba melukis henna dkt tangan or yg dah lama berkecimpung dalam bidang henna arts ni, ai suggest uolls guna inai dari inai leaf sbb texturenya lebih pekat dr inai lukis yg ada di pasaran. So, it is so senang untuk uolls bentuk lukisan atau corak yg uolls nak lukis tu. 1pipe ada 40 ml boleh apply utk 5-7 tangan tau ☺. Harga pun mur mur je utk effect inai yg pekat n cantik mcm inai dr Enaileaf ni 💅 . Berminat utk order boleh whatapps 📲 01156615162 atau boleh click di link BIO!! . JOM ORDER ENAILEAF 💅 . #enaileaf #enaileafperlis #inaicelup #inaicelupmurah #inailukis #inailukismurah #inaikuku #inaikukumurah #hennamurah #hennaartistmalaysia #hennacantik #prewedding #pelaminmurah #pujaanhatikanda #babyiqy #mirafilzah #remyishak #lelakikirimantuhan #akucintakamu #kankukejarcintakamu #almahakim #mukraminrayyan #maharajalawakmega2018

7 likes - 7 comments
Item Enaileaf paling hot and convenient utk anak2 muda zmn sekarang is Inai Kuku. Apply sama je mcm uolls pakai pewarna kuku tu, tp bezanya ini 100% halal n warnanya meresap terus sbb inai kan. So, 1 botol ni boleh pakai sampai berpuluh pasang jari pon belum tentu habis tau sebotol ni 😉
.
Berminat utk order boleh whatapps 📲 01156615162 atau boleh click di link BIO!!
.
JOM ORDER ENAILEAF 💅
.
#enaileaf #enaileafperlis #inaicelup #inaicelupmurah #inailukis #inailukismurah #inaikuku #inaikukumurah #hennamurah #hennaartistmalaysia #hennacantik #prewedding #pelaminmurah  #pujaanhatikanda #babyiqy #mirafilzah #remyishak #lelakikirimantuhan #akucintakamu #kankukejarcintakamu #almahakim #mukraminrayyan #maharajalawakmega2018

Item Enaileaf paling hot and convenient utk anak2 muda zmn sekarang is Inai Kuku. Apply sama je mcm uolls pakai pewarna kuku tu, tp bezanya ini 100% halal n warnanya meresap terus sbb inai kan. So, 1 botol ni boleh pakai sampai berpuluh pasang jari pon belum tentu habis tau sebotol ni 😉 . Berminat utk order boleh whatapps 📲 01156615162 atau boleh click di link BIO!! . JOM ORDER ENAILEAF 💅 . #enaileaf #enaileafperlis #inaicelup #inaicelupmurah #inailukis #inailukismurah #inaikuku #inaikukumurah #hennamurah #hennaartistmalaysia #hennacantik #prewedding #pelaminmurah #pujaanhatikanda #babyiqy #mirafilzah #remyishak #lelakikirimantuhan #akucintakamu #kankukejarcintakamu #almahakim #mukraminrayyan #maharajalawakmega2018

2 likes - 2 comments
Kelebihan Argan Cream Plus by Janna Nick .
🌸 Mencerahkan kulit
🌸 Memberi kelembapan ultra
🌸 Membaiki kulit yang tidak bermaya
🌸 Melindungi kukit daripada sinaran UV
🌸 Sesuai untuk kulit kering yang sensitif
🌸 Terapi pelembap
🌸 Anti-penuaan
🌸 Menggantikan sel-sel mati
🌸 Mengecilkan pori
🌸 Tona kulit lebih sekata
🌸 Wajah lebih berseri
🌸 Melembutkan kulit
🌸 Mengandungi vitamin B5, B3 dan E
🌸 Mengandungi ekstrak yam
.
Jom order Sephia 💋
.
Whatsaap

Kelebihan Argan Cream Plus by Janna Nick . 🌸 Mencerahkan kulit 🌸 Memberi kelembapan ultra 🌸 Membaiki kulit yang tidak bermaya 🌸 Melindungi kukit daripada sinaran UV 🌸 Sesuai untuk kulit kering yang sensitif 🌸 Terapi pelembap 🌸 Anti-penuaan 🌸 Menggantikan sel-sel mati 🌸 Mengecilkan pori 🌸 Tona kulit lebih sekata 🌸 Wajah lebih berseri 🌸 Melembutkan kulit 🌸 Mengandungi vitamin B5, B3 dan E 🌸 Mengandungi ekstrak yam . Jom order Sephia 💋 . Whatsaap "SEPHIA" ke 01156615162 Whatsaap "SEPHIA" ke 01156615162 Whatsaap "SEPHIA" ke 01156615162 . #teamsephia #sephiabyjannanick #sephiareview #sephiamy #sephiaallinonearganoil #sephiatreatmentarganshampoo #sephiaargancreamplus #sephiaarganbodyshampoo #jannanick #jannanicker #zularifin #senafasrindu #selafazcinta #pujaanhatikanda #akucintakamu #kankukejarcintakamu #babyiqy #almahakim

10 likes - 10 comments
😎➡️😬➡️😂
#behindthescenes #akucintakamu

😎➡️😬➡️😂 #behindthescenes #akucintakamu

36 likes - 36 comments
INNER SNOWCAP RM10 SAHAJA SEHELAI (exclude postage)
.
.
WHATSAPP 📲 0199403425
WHATSAPP 📲 0199403425
WHATSAPP 📲 0199403425
.
.
Atau tekan link ini 👇
www.wasap.my/60199403425
.
.
CONFIRM PUAS HATI SEBAB MATERIAL COTTON LYCRA JAPANESE YANG SANGAT BEST. LEMBUT DAN TAK SAKIT TELINGA 😍👍
.
.
PAKAI TERUS JADI MACAM NEELOFA 😍😍😍
.
.
#innersnowcapborong #innerneckborong 
#innerneck 
#innersnowcap 
#anaktudung 
#innerneckmurah #innerneckcotton 
#neelofa 
#fazura 
#noradanish 
#ig 
#akucintakamu
#kl 
#klfw 
#ootd 
#ajimaura 
#terapiinstagram #dropshipbysarahariffin #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #heroseorangcinderella #lelakikirimant 
#wanitaterakhir 
#wanitaterindah 
#pujaanhatikanda 
#fattzura 
#kandadinda
#kankukejarcintakamu #letscantik

INNER SNOWCAP RM10 SAHAJA SEHELAI (exclude postage) . . WHATSAPP 📲 0199403425 WHATSAPP 📲 0199403425 WHATSAPP 📲 0199403425 . . Atau tekan link ini 👇 www.wasap.my/60199403425 . . CONFIRM PUAS HATI SEBAB MATERIAL COTTON LYCRA JAPANESE YANG SANGAT BEST. LEMBUT DAN TAK SAKIT TELINGA 😍👍 . . PAKAI TERUS JADI MACAM NEELOFA 😍😍😍 . . #innersnowcapborong #innerneckborong #innerneck #innersnowcap #anaktudung #innerneckmurah #innerneckcotton #neelofa #fazura #noradanish #ig #akucintakamu #kl #klfw #ootd #ajimaura #terapiinstagram #dropshipbysarahariffin #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #heroseorangcinderella #lelakikirimant #wanitaterakhir #wanitaterindah #pujaanhatikanda #fattzura #kandadinda #kankukejarcintakamu #letscantik

46 likes - 46 comments
Hi Kekakak Gojes! 
Dalam barisan 
Siap Sedia

Our new stock already dlm barisan now, so sis kena cepat tembak ok sbb we have one only 1set for this dobby pattern. 
DOBBY 
Plain 2m 
Batik 2m 
1set - RM150 included postage !

#dinda#akucintakamu#batik
#jualbatik#jualbatikmurah#

Hi Kekakak Gojes! Dalam barisan Siap Sedia Our new stock already dlm barisan now, so sis kena cepat tembak ok sbb we have one only 1set for this dobby pattern. DOBBY Plain 2m Batik 2m 1set - RM150 included postage ! #dinda #akucintakamu #batik #jualbatik #jualbatikmurah #

12 likes - 12 comments
Apa yg indah selain pemandangan?
.
.
.
.
.
.
.
Mata kamu hehe
#bandung #dago #tebing #keraton #tebingkeraton #indonesia #akucintakamu

Apa yg indah selain pemandangan? . . . . . . . Mata kamu hehe #bandung #dago #tebing #keraton #tebingkeraton #indonesia #akucintakamu

166 likes - 166 comments
James Ardo, I noticed you within seconds of walking into that lecture hall. I became fascinated with you within the hour, as our discussions around culture and values began to make it evident we had a lot of important things in common. Within weeks, you had become one of my closest friends, as we began our journey of learning everything there is to know about each-other- somehow you brought out my vulnerabilities and showed them to me as strengths. I never imagined I could find someone to love me as completely and unreservedly as you do. I never imagined I could love someone as deeply and intensely as I love my best friend- as I will love my husband.

#fiance #bridetobe #futurehusband #bride #vows #engagementphotos #engaged #mixedcouples #collegeromance #university #metinclass #iloveyou #soinlove #soinlovethatweacteedinsane #thewayiloveyou #nature #manawatu #batik #family #love #redlips #cutestcouple #couplegoals #indonesian #akucintakamu #bestfriend #lovestory

James Ardo, I noticed you within seconds of walking into that lecture hall. I became fascinated with you within the hour, as our discussions around culture and values began to make it evident we had a lot of important things in common. Within weeks, you had become one of my closest friends, as we began our journey of learning everything there is to know about each-other- somehow you brought out my vulnerabilities and showed them to me as strengths. I never imagined I could find someone to love me as completely and unreservedly as you do. I never imagined I could love someone as deeply and intensely as I love my best friend- as I will love my husband. #fiance #bridetobe #futurehusband #bride #vows #engagementphotos #engaged #mixedcouples #collegeromance #university #metinclass #iloveyou #soinlove #soinlovethatweacteedinsane #thewayiloveyou #nature #manawatu #batik #family #love #redlips #cutestcouple #couplegoals #indonesian #akucintakamu #bestfriend #lovestory

68 likes - 68 comments