IG Syok No 1 Malaysia @syoktube

๐Ÿ”˜ Syok | Viral | Hiburan ๐Ÿ”˜ We dont own any content ๐Ÿ”˜ DM jika video anda tidak dikredit ๐Ÿ“ฅ DM IG Shop Review ๐Ÿšซ BLOCK SEGALA NEGATIVITY ๐Ÿคœ๐Ÿป TQ FOR SUPPORT
User Avatar

IG Syok No 1 Malaysia @syoktube Media

Asal eh? Kena rasuk?
#syoktube
.
โœ… Tag kawan anda
.
FOLLOW US โ–ถ๏ธ @SYOKTUBE

Asal eh? Kena rasuk? #syoktube . โœ… Tag kawan anda . FOLLOW US โ–ถ๏ธ @SYOKTUBE

10426 likes - 10426 comments
Ada x sesiapa sini cri hoodie, cap, pants & backpack yg cantik tpi rm25 jee. Murah gileee..... Kita recommend beli kat @den.clo ni cpat. Sbb diorg jual semua murah2 cantik pulak itu. Cepat grab dekat diorg .... @den.clo

Ada x sesiapa sini cri hoodie, cap, pants & backpack yg cantik tpi rm25 jee. Murah gileee..... Kita recommend beli kat @den.clo ni cpat. Sbb diorg jual semua murah2 cantik pulak itu. Cepat grab dekat diorg .... @den.clo

499 likes - 499 comments
Power sangat minuman ni sampai kakak ni kurus melidi. Kakak ni terpaksa stop sebab lengan, peha mula mengecil, perut pun mengempis. Die dah ada beribu testimoni tau, boleh tengok dekat @petua_kurus_ana
Kesan seawal 8 jam, minum 2x sehari je.
Dia membakar lemak kaw kaw di peha, perut, punggung, lengan. .
.

Sekarang ada promosi harga RM15 je, ada freegift pulak tu.
Ibu menyusu pun boleh!! Korang try lah usha ig @petua_kurus_ana kot korang nak kurus jugak

Power sangat minuman ni sampai kakak ni kurus melidi. Kakak ni terpaksa stop sebab lengan, peha mula mengecil, perut pun mengempis. Die dah ada beribu testimoni tau, boleh tengok dekat @petua_kurus_ana Kesan seawal 8 jam, minum 2x sehari je. Dia membakar lemak kaw kaw di peha, perut, punggung, lengan. . . Sekarang ada promosi harga RM15 je, ada freegift pulak tu. Ibu menyusu pun boleh!! Korang try lah usha ig @petua_kurus_ana kot korang nak kurus jugak

314 likes - 314 comments
Tag kawan korang yg azam kurus 2019 jugak ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
Dah 2019, dah lama mencuba untuk kurus tapi gagal kan?
.
.
Follow @tko_fittko @tko_fittko sekarang untuk free tips kurus โ€ผ๏ธ
.
.
#kurus #gemuk #fat #fittko #tko

Tag kawan korang yg azam kurus 2019 jugak ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . Dah 2019, dah lama mencuba untuk kurus tapi gagal kan? . . Follow @tko_fittko @tko_fittko sekarang untuk free tips kurus โ€ผ๏ธ . . #kurus #gemuk #fat #fittko #tko

2952 likes - 2952 comments
Ada remix pulak. Shedap doh ๐Ÿ˜ผ๐Ÿ™Œ๐Ÿป
#syoktube
.
โœ… Tag kawan anda
.
๐ŸŽฅ shgurr
.
FOLLOW US โ–ถ๏ธ @SYOKTUBE

Ada remix pulak. Shedap doh ๐Ÿ˜ผ๐Ÿ™Œ๐Ÿป #syoktube . โœ… Tag kawan anda . ๐ŸŽฅ shgurr . FOLLOW US โ–ถ๏ธ @SYOKTUBE

30581 likes - 30581 comments
Dapat dengar dia melatah ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
#syoktube
.
โœ… Tag kawan anda
.
FOLLOW US โ–ถ๏ธ @SYOKTUBE

Dapat dengar dia melatah ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #syoktube . โœ… Tag kawan anda . FOLLOW US โ–ถ๏ธ @SYOKTUBE

17023 likes - 17023 comments
Wow nais. Tengok sampai habis ๐Ÿ˜ฑ
#syoktube
.
โœ… Tag kawan anda
.
FOLLOW US โ–ถ๏ธ @SYOKTUBE

Wow nais. Tengok sampai habis ๐Ÿ˜ฑ #syoktube . โœ… Tag kawan anda . FOLLOW US โ–ถ๏ธ @SYOKTUBE

13448 likes - 13448 comments
Selamba je dia nak cepuk hantu pakai selipar๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… mau kemurungan hantu tu
#syoktube
.
โœ… Tag kawan anda
.
๐ŸŽฅ Dunia Nyata
.
FOLLOW US โ–ถ๏ธ @SYOKTUBE

Selamba je dia nak cepuk hantu pakai selipar๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… mau kemurungan hantu tu #syoktube . โœ… Tag kawan anda . ๐ŸŽฅ Dunia Nyata . FOLLOW US โ–ถ๏ธ @SYOKTUBE

19396 likes - 19396 comments
Penyelesaian korang untuk reshape pipi tembam & dagu berlapiss. Sampai bila nak simpan lemak lemak tu. 
_
Jom kita serang lelemak bawah dagu๐ŸŒช
Follow ig @wdta_dollyvshape cepat ๐Ÿ‘

Penyelesaian korang untuk reshape pipi tembam & dagu berlapiss. Sampai bila nak simpan lemak lemak tu. _ Jom kita serang lelemak bawah dagu๐ŸŒช Follow ig @wdta_dollyvshape cepat ๐Ÿ‘

860 likes - 860 comments
Ngakak so hard ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
#syoktube
.
โœ… Tag kawan anda
.
๐ŸŽฅ Respawn Master
.
FOLLOW US โ–ถ๏ธ @SYOKTUBE

Ngakak so hard ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ #syoktube . โœ… Tag kawan anda . ๐ŸŽฅ Respawn Master . FOLLOW US โ–ถ๏ธ @SYOKTUBE

41875 likes - 41875 comments
โ€œ100% refund balik duit kalau kau ada bukti jam tu tak oriโ€ - boss (founder paraboss)
.
Berani betul statement ni. Nak tahu betul ke tak follow @paraboss_

โ€œ100% refund balik duit kalau kau ada bukti jam tu tak oriโ€ - boss (founder paraboss) . Berani betul statement ni. Nak tahu betul ke tak follow @paraboss_

551 likes - 551 comments
โ€œWOW! SERIOUS LAA SUPREME GAMEBOY RM1 JE?ยฟโ€ kata Syahir dalam hati .
Iyee guys betul! @houzofgadgetkl sekarang tengah buat Special PROMO, SUPREME GAMEBOY HARGA RM1 je!
.
Macam mana nak beli dengan harga RM1? Haa korang kena laa follow @houzofgadgetkl dulu ye
.
@houzofgadgetkl @houzofgadgetkl

โ€œWOW! SERIOUS LAA SUPREME GAMEBOY RM1 JE?ยฟโ€ kata Syahir dalam hati . Iyee guys betul! @houzofgadgetkl sekarang tengah buat Special PROMO, SUPREME GAMEBOY HARGA RM1 je! . Macam mana nak beli dengan harga RM1? Haa korang kena laa follow @houzofgadgetkl dulu ye . @houzofgadgetkl @houzofgadgetkl

986 likes - 986 comments